DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két gonosztevőt és egy titokzatos karaktert castingoltak a Stargirl második évadához

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Stargirl első évadának fináléjában már kaptunk utalást arra, hogy a folytatásban számíthatunk két gonosztevő, Eclipso és The Shade jelenlétére is, most pedig arra is fény derült, hogy kik fogják életre kelteni ezeket a karaktereket.

Eclipso szerepében Nick Tarabay (A zöld íjász) bizonyíthat, aki állandó szereplője lesz a második etapnak. Eclipso lelke egy kék gyémántba van zárva, ami egykor az Injustice Society of America tulajdonát képezte, de az első évadban Cindy ellopta, és ez persze problémákat okoz majd a JSA számára a továbbiakban. Az ősi entitást a korrupció és a bosszú élteti, kihasználja mások hibáit, és az emberiség sötét oldalából táplálkozik.

Jonathan Cake (A viszony) alakítja majd a The Shade nevű halhatatlan brit antihőst, aki varázserővel rendelkezik. A magas és vézna figura a 19. századi beszédstílust és modort képviseli, az élete során átélt szörnyűségeket pedig fanyar humorral és nemtörődömséggel palástolja. Cake visszatérő szereplője lesz a második évadnak.

Szintén visszatérőként csatlakozott a folytatáshoz Ysa Penajero (MC2 küldetés), aki egy egyelőre titkos DC karaktert játszik majd.

A Stargirl 2021-ben tér vissza a második évaddal, Amerikában immár a DC Universe szolgáltató helyett a The CW műsorkínálatában.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük