DC Magyarország

Minden, ami DC!

Megvan, ki lesz Safiyah a Batwoman második évadában

casting, hírek | 2020. szeptember 10. 21:26 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Shivaani Ghai fontos visszatérő szereplője lesz a Batwoman második évadának. A színésznő Safiyah Sohailt kelti majd életre, aki Coryana szigetén egy kis közösség erőskezű vezetője és védelmezője. Safiyahnak épp olyan sok ellensége van, mint szövetségese, fizikailag és pszichológiailag is karizmatikus és elszánt figura. A népe által nagyra becsült és szeretett vezető mindent megtesz, hogy megvédje az övéit, és senki nem kerüli el a figyelmét. A karakter neve többször elhangzott már az első etapban, de most végre találkozhatunk is vele. Safiyah a képregényekben Kate Kane egykori szeretője, azonban a sorozat egy új háttértörténetet ad a figurának, itt ugyanis Alice gyilkossá válásában játszott szerepet.

Ghai korábbi munkái közt olyan sorozatokat találunk, mint a Bukott angyalok vagy A nagy fogás, de láthattuk őt a Támadás a Fehér Ház ellen 2 – London ostroma című filmben is.

Ahogy azt már tudjuk egy ideje, a Batwoman sorozat új főszereplőt kap a második évadra Javicia Leslie személyében. Leslie a Ruby Rose kilépése utáni űrt hivatott betölteni egy új karakter, Ryan Wilder szerepében, aki Kate Kane után ölti magára a Batwoman kosztümöt.

A Batwoman a Berlanti Productions és a Warner Bros Television közreműködésében készül. Caroline Dries tölti be a showrunneri és executive produceri pozíciót, Greg Berlanti, Sarah Schechter és Geoff Johns pedig szintén executive produceri minőségben vesznek részt a projektben.

A sorozat januárban tér vissza a képernyőkre.

(Forrás: Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

1 komment a(z) "Megvan, ki lesz Safiyah a Batwoman második évadában" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük