DC Magyarország

Minden, ami DC!

Castingolták a címszereplő szárnysegédjét a Stargirl sorozathoz

Oszd meg a cikket másokkal is:

Még egy robottal erősített a DC Universe.

A DC Universe saját gyártású Stargirl sorozatának szereplőgárdája Luke Wilson nevével bővült, akit Pat Dugan, a Stripe nevezetű robot pilótájának szerepében üdvözölhetünk.

A Sulihuligánok és a Doktor Szöszi sztárja csatlakozik a címszerepet játszó Brec Bassingerhez, a középiskolás diáklányhoz, aki egy rég eltűnt szuperhős kozmikus pálcájára tesz szert. A jók oldalát erősíti továbbá Joel McHale (Starman), Lou Ferrigno Jr. (Hourman), Brian Stapf (Wildcat) és Henry Thomas (Dr. Mid-Nite), míg a gonoszokat egyelőre Joy Osmanski (Tigress), Neil Hopkins (Sportsmaster) és Nelson Lee (Dragon King) képviseli. Rajtuk kívül a fedélzeten van még Anjelika Washington, Yvette Monreal és Christopher James Baker, akikről egyelőre nem tudni, kiket keltenek majd életre.

pat-stripe.jpg

Wilson karakterének hivatalos leírása szerint “Pat Dugan egykor a Stripesy nevű szuperhősként tevékenykedett, a fiatal hős, Star-Spangled-Kid társaként, aki később a Justice Society of America tagjaként, Starman néven vált ismerté. Mostanra Pat már visszavonult, de amikor újdonsült mostohalánya, Courtney Whitmore felfedezi a titkos múltját, majd Starman örökségét magára vállalva felveszi Stargirl szerepét, Patnek vissza kell térnie, hogy újra szárnysegéd legyen, ezúttal a  mostohalánya mellett, egy 4 és fél méteres robotot irányítva.”

A Stargirl várhatóan 2019 augusztusában érkezik a streaming platformra.

(forrás: Deadline, EW, DC Universe)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük