DC Magyarország

Minden, ami DC!

Geoff Johns a Stargirl második évadának gonosztevőiről nyilatkozott

hírek | 2020. október 16. 16:41 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Geoff Johns, a Stargirl sorozat alkotója, valamint a karakter szülőatyja a New York Comic Con keretein belül ejtett pár szót arról, hogy mire számíthatunk a második évadban.

Az egyik főellenség, akivel a Justice Society of America farkasszemet kell nézzen az Eclipso nevű gonosz, akinek a lelke egy kék gyémántba van zárva. A gyémánt egykor az Injustice Society of America tulajdonát képezte, de az első évadban Cindy ellopta, ami problémákat okoz majd a JSA számára a folytatásban. Geoff elmondása szerint jelenleg zajlik a karakter castingja, de annyit elárulhat, hogy Eclipso egy egészen más ellenfél lesz, mint az ISA volt, sokkal sötétebb és ijesztőbb fenyegetést jelent majd hőseink számára.

A folytatás másik jelentős gonosztevője The Shade, az ISA egykori tagja, aki Johns szerint a legerősebb a csapatból, és azért jelent komoly fenyegetést, mert senki sem tudja, hogy pontosan mit akar. Aztán természetesen ott van Solomon Grundy, akivel már találkoztunk az első etapban, de a folytatásban még többet láthatjuk majd, hangsúlyosabb szereplője lesz az évad történéseinek.

De Johns nem csak a gonoszokra tért ki a beszélgetés során, hanem tett néhány utalást egyéb történetszálakra is a második évadból, például Dr. Mid-Nite (Henry Thomas) és Sylvester Pemberton (Joel McHale) kapcsán. Arra kérdésre, hogy Pemberton hogyan és miért tért vissza, már a második évad első epizódjában elkezd körvonalazódni a válasz. Egy másik cselekményszál, ami szóba került, Yolanda (Yvette Monreal) körül szövődik, akit kísértenek az első évad eseményei, és próbálja feldolgozni azt, amit Brainwave-vel tett, és ami Henryvel történt. Johns állítása szerint a karakter teljes történetszálát ez a konfliktus teszi majd ki.

A Stargirl 2021-ben tér vissza a második évaddal, Amerikában immár a DC Universe szolgáltató helyett a The CW műsorkínálatában.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük