DC Magyarország

Minden, ami DC!

Főszereplőjére talált a Stargirl sorozat

Oszd meg a cikket másokkal is:

Csillag születik.

Brec Bassinger (Rocksuli) szerződött le Courtney Whitmore, más néven Stargirl szerepére a DC Universe új sorozatában.

Az executive produceri teendőket Geoff Johns végzi, aki egyébként a karakter szülőatyja is, 1999-ben alkotta meg a repülőbalesetben elhunyt húga emlékére. A történetben a gimnazista Courtney-t követhetjük majd, amint egy csapatnyi fiatal hőst inspirál a gonoszok elleni harcban. A sorozat újraértelmezi a címszereplőt és a Justice Socitety of America néven munkálkodó csapatot is.

Az új megközelítés szerint Courtney egy “okos, sportos, átlagon felüli lány, akinek a tökéletesnek látszó élete komoly fordulatot vesz, amikor az édesanyja megházasodik, és az új családja Kaliforniába költözik. Miközben próbál beilleszkedni az új iskolában és barátokat szerezni, Courtney rájön, hogy a mostohaapjának van egy titka: korábban egy szuperhős szárnysegédje volt. ‘Kölcsönkérve’ az egykori hős kozmikus pálcáját, Courtney egy egész generációnyi fiatal hős kelletlen inspirációjává válik,” hangzik a hivatalos leírás.

Bassingert olyan címekből ismerhetjük, mint az All Night, a Bella és a Bulldogok vagy a közelgő Saturday Night at Starlight film. Ő lesz a harmadik színésznő, aki magára öltheti Stargirl jelmezét, miután Britt Irvin eljátszotta a karaktert a Smallville-ben, Sarah Grey pedig a Legends of Tomorrow második évadában, három epizód erejéig.

A projekt további executive producerei Sarah Schechter és Greg Berlanti. A sorozat a Berlanti Productions, a Mad Ghost Productions és a Warner Bros. Television közreműködésével készül, a bemutató pedig valamikor 2019-ben esedékes. A pilot epizódot Geoff Johns írja.

A Stargirl egyike a DC universe számos új, eredeti sorozatának. A további címek között megtaláljuk az október 12-én induló Titanst, a Doom Patrolt, a Young Justice: Outsiderst valamint a James Wan produceri felügyelete alatt készülő Swamp Thinget.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük