DC Magyarország

Minden, ami DC!

Zack Snyder mégis vesz fel új jeleneteket az Igazság ligájához

hírek | 2020. szeptember 24. 18:10 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Azt valószinűleg már minden DC rajongó tudja, hogy Zack Snyder lehetőséget kapott az HBO Maxtól, hogy befejezhesse a 2017-ben félbehagyott eredeti elképzelését, és elkészíthesse az Igazság ligája régóta áhított “Snyder Cut” verzióját, ami végül négy darab egyórás részre osztva fog megjelenni a streaming platformon. Most azonban kiderült, hogy a munka befejezése pótforgatásokkal is jár, amelyek októberben kezdődnek meg. Snyder visszahívta Ben Afflecket (Batman), Henry Cavillt (Superman) és Gal Gadotot (Wonder Woman), hogy új jeleneteket vegyen fel velük, ami azonban érdekes, hogy Ray Fishernek is újra Cyborg bőrébe kell bújnia egy nagyjából egyhetes forgatás erejéig.

Fisher az elmúlt hónapokban nyilvánosan támadta a Warner Brost, egészen pontosan Joss Whedont a 2017-es Igazság ligája utóforgatásokon tanúsított minősíthetetlen viselkedése miatt, valamint Jon Berg és Geoff Johns producereket, amiért támogatták ebben a Snyder helyére érkezett rendezőt. A stúdió azóta reagált is a rágalmazásokra, de a színész továbbra sem tágított, és folytatja a harcot, hogy fény derüljön az igazságra.

Fisher jelenleg tárgyalásokat folytat a Warnerrel egy cameószerepről a The Flash moziban, aminek jövőre kezdődne a forgatása. Továbbá szó van még arról, hogy a színész későbbi filmekben is felbukkanjon, akár szintén cameó minőségben. A The Flash forgatókönyvének korábbi változatában Cyborgnak több szerepe volt, mint a jelenlegi verzióban. A stúdió tett egy ajánlatot Fishernek egy három jelenetre szóló szerep kapcsán, a színész képviselői azonban a kínált összeg dupláját kérték, amit a Warner visszautasított, és a tárgyalások hetekig szüneteltek.

A Zack Snyder’s Justice League valamikor 2021-ben érkezik az HBO Maxra Amerikában.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük