DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ray Fisher újra nekiment a Warnernek, és ezúttal a stúdió sem hagyta szó nélkül a rágalmazást

érdekesség, hírek | 2020. szeptember 5. 19:54 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Cyborgot játszó Ray Fisher még nyáron elkezdte támadni a Warner Brost az Igazság ligája Joss Whedon által vezényelt pótforgatásai kapcsán, szerinte ugyanis a Zack Snyder helyére beugró rendező, valamint Geoff Johns és Jon Berg producerek minősíthetetlenül viselkedtek a munkálatok alatt. A színész tegnap újabb Twitter bejegyzést tett közzé, ahol már a DC Films elnökét, Walter Hamadát is említi, aki állítólag felhívta Fishert azért, hogy tereljék a balhét csak Whedonra és Bergre, Johnst pedig hagyják ki a történetből, amibe a színész természetesen nem ment bele.

A stúdió ezúttal nem hagyta annyiban a rágalmazásokat, és hivatalos közleményben reagált Fisher bejegyzésére. Ebből kiderül, hogy júliusban Fisher képviselői megkeresték Hamadát azzal kapcsolatban, hogy tárgyaljanak a színész rossz tapasztalatairól, amik a pótforgatáson érték őt. A két fél korábban már folytatott megbeszéléseket, amikor Hamada felkérte Fishert, hogy egyéb Ligatagokkal együtt szerepeljenek a készülő Flash mozifilmben. A júliusi beszélgetés során Fisher nehezményezte, ahogy a kreatív csapat kezelte az általa játszott Cyborg karakterét, valamint arra panaszkodott, hogy az általa javasolt történetbeli módosításokat is semmibe vették. A stúdió tagadja, hogy Hamada bárkire is “rákente volna a balhét,” ahogy azt Fisher tweetje állítja, sőt az elnök hajlandó volt a stúdió elé terjeszteni a színész panaszait, hogy kezdetét vehesse egy nyomozás az ügyben. Továbbá az is hozzátartozik a sztorihoz, hogy a szóban forgó pótforgatások idején Hamada még nem is töltötte be azt a pozíciót, amit jelenleg, így nem volt befolyása az ott történtekre. Fisher nem elégedett meg a stúdió belső vizsgálatával, annak ellenére, hogy a közlemény szerint nem fogalmazott meg konkrét szabálysértést. A színész egy külső harmadik fél bevonását is kezdeményezte a nyomozásba, azonban ez a külsős személy hiába próbált többször is kapcsolatba lépni Fisherrel, a színész ezidáig nem válaszolt a megkeresésre. A közlemény végén a Warner Bros leszögezte, hogy továbbra is elkötelezettek afelől, hogy minden egyes stábtag számára jó munkakörnyezetet biztosítsanak az összes produkció munkálatai alatt. Emellett továbbra is hajlandóak kivizsgálni a részletesen és pontosan megfogalmazott, hiteles vádakat, ezekkel azonban Fisher egyelőre nem szolgált számukra.

Azt még nem tudni, hogy ez mit jelent Cyborg karakterére nézve a jövőben, de az biztos, hogy a 2021-ben érkező Zack Snyder’s Justice League-ben még láthatjuk a Ray Fisher által megformált hőst.

(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

1 komment a(z) "Ray Fisher újra nekiment a Warnernek, és ezúttal a stúdió sem hagyta szó nélkül a rágalmazást" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük