DC Magyarország

Minden, ami DC!

Victor Zsasz is szerepelni fog a Batwoman második évadában, és az is kiderült, ki fogja játszani

Oszd meg a cikket másokkal is:

Alex Morf vendégszereplőként csatlakozott a Batwoman sorozat második etapjához, és az ismert gonosztevőt, Victor Zsaszt kelti majd életre. A hivatalos karakterleírás szerint Zsasz egy karizmatikus, képzett és kiszámíthatatlan bérgyilkos, aki egy-egy vágást ejt a saját bőrén minden áldozata után.

A karaktert legutóbb Chris Messina játszotta el a Ragadozó madarak mozifilmben, azelőtt a Gotham sorozatban Anthony Carrigan (Barry), a 2005-ös Batman: kezdődikben pedig Tim Booth alakításában láthattuk a figurát.

Alex Morf számára nem ismeretlen a denevérember által védelmezett város, hiszen a Sykes nevű bandavezért játszotta a Gotham sorozatban. Ezenkívül láthattuk őt a Mindhunterben és a Netflix féle Daredevilben is.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, a Batwoman második évadában Ruby Rose kilépése után Javicia Leslie ölti magára Batwoman jelmezét, és egy új karaktert, Ryan Wildert fog játszani, és a történet folyamán egy új kosztümöt is fog kapni a karakter.

A Batwoman forgatása jelenleg szünetel, ugyanis lassan halad a koronavírus tesztek feldolgozása Brit Columbia területén. Ez a szünet több produkciót is érint, többek között a Supergirl, a The Flash és a Legends of Tomorrow sorozatokat is, de ezek minden bizonnyal csak ideiglenes leállások.

A második évad várhatóan 2021 januárjában veszi kezdetét a CW műsorán.

(Forrás: EW, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük