DC Magyarország

Minden, ami DC!

Megvan, ki veszi át Ruby Rose helyét Batwomanként

hírek | 2020. július 9. 08:24 | 2 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Javicia Leslie (God Friended Me) ölti magára a denevérjelmezt a Batwoman második évadában, kitöltve ezzel a Ruby Rose kilépése után keletkezett űrt. “Elképesztően büszke vagyok arra, hogy én lehetek az első fekete színésznő, aki eljátssza ezt az ikonikus karaktert a képernyőn. Biszexuális nőként pedig megtisztelő ehhez a forradalmi sorozathoz csatlakozni, ami úttörőnek számít az LGBTQ+ közösségben,” mondta a színésznő.

Leslie egy teljesen eredeti karaktert, Ryan Wildert kelti életre. A karakterleírás szerint Ryan egy húszas évei vége felé járó nő, aki Kate Kate szöges ellentéte. “Szerethető, rendetlen, kicsit szórakozott és vad természetű. Senki nincs az életében, aki gondoskodna róla, ezért Ryan évekig kereskedett kábítószerrel, kerülve a GCPD-t, és rossz szokásokba fojtva a fájdalmát. Ryan mostanra teljesen megújult, tiszta életet él, egy teherautóban él együtt a növényével. Egy olyan lány, aki képes tejet lopni egy utcai macskától, és a puszta kezével tud embert ölni. Veszélyes harcos, magasan képzett és nagyon fegyelmezett. Nyilvánosan leszbikus. Atletikus. Nyers. Lelkes. Esendő. És nem egy sztereotipikus amerikai hős.”

Ruby Rose az Instagram oldalán gratulált a fiatal színésznőnek, valamint örömének és lelkesedésének adott hangot a casting döntés kapcsán.

Ami pedig Kate Kane-t illeti, Caroline Dries showrunner biztosította afelől a rajongókat, hogy nem fogják megölni a karaktert, sőt, az eltűnése a második évad egyik nagy rejtélye lesz.

A Batwoman várhatóan 2021 januárjában tér vissza a képernyőkre, a CW koronavírus miatt módosult menetrendje alapján. Az első etap nálunk elérhető az HBO GO felhozatalában.

(Forrás: Variety, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

2 komment a(z) "Megvan, ki veszi át Ruby Rose helyét Batwomanként" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük