DC Magyarország

Minden, ami DC!

Will Smith nélkül készül az Öngyilkos osztag folytatása

hírek | 2019. február 28. 08:36 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Bizonytalan Deadshot sorsa.

Bár a visszatérése sem volt megerősítve, Will Smith mesterlövész antihőse nem teszi tiszteletét az Öngyilkos osztag második mozijában.

Egyes források úgy tudják, hogy a forgatást lehetett összeegyeztetni a színész időbeosztásával, ezért nem tudja újra magára ölteni Deadshot jelmezét. Smith távozása a projektből közös megegyezéssel, minden konfliktus nélkül zajlott.

A Warner bár nem hozta nyilvánosságra, hogy kik térnek vissza a The Suicide Squadban, belsősök szerint a legnagyobb sztárokat, mint Smith és Margot Robbie mindenképp meg szerették volna nyerni a folytatásra, miközben a további castingdöntéseket mérlegelik. A stúdiónál elvileg azon vacilálnak, hogy újraválogassák-e a szerepet, vagy egy másik DC karakter vegye-e át Deadshot helyét az osztagban.

Smith távozását egyelőre sem a képviselője, sem a stúdió nem kommentálta.

A Warner továbbra is teljes mértékben támogatja az új részt, miután az első is jól teljesített a kasszáknál, 746 millió dollárt hozva a konyhára.

Az íróként és rendezőként leszerződtetett James Gunn már szeptemberben nekilátna a forgatásnak Atlantában, vagyis minél előbb tisztázni kellene ezeket a tényezőket, mielőtt azok befolyásolnák az előmunkálatokat. A film bemutatója jelenleg 2021. augusztus 6-ra van kitűzve.

Smith-t legközelebb az élőszereplős Aladdin dzsinjeként láthatjuk, valamint készülőben van a Bad Boys for Life című akcióvígjáték.

(forrás: Variety, EW, Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük