DC Magyarország

Minden, ami DC!

Új szereplő szerződött le a Netflix Sweet Tooth sorozatához

Oszd meg a cikket másokkal is:

Dania Ramirez csatlakozott a Sweet Tooth című Netflix-sorozat színészgárdájához, ami az azonos című DC/Vertigo képregényt adaptálja. A színésznő állandó szereplőként került a fedélzetre Christian Convery, Nonso Anozie és Adeel Akhtar mellé. Will Forte visszatérő karakterként lesz jelen a történetben, míg Josh Brolin a narrátor szerepét tölti be.

A Sweet Tooth azon maroknyi tévés és filmes produkció közé tartozik, amelyek stábja engedélyt kapott Új-Zéland kormányától, hogy az országban forgathassanak, ott ugyanis már nagyrészt felszámolták a koronavírus járványt. Állítólag az a terv, hogy a stáb augusztusban utazik Új-Zélandra, ahol két hét önkéntes karantén után szeptember 7-én elkezdhetik a munkát.

A Sweet Tooth sorozatban a félig szarvas, félig kisfiú Gus (Convery) kalandjait követhetjük figyelemmel, aki elhagyja az erdei otthonát, és a világot egy kataklizmikus eseménytől sújtva találja. Csatlakozik egy szedett-vedett családhoz, ami emberekből és hozzá hasonló hibridekből áll, hogy válaszokat kapjon kérdéseire az új világgal és a saját eredetével kapcsolatban.

Ramirez állítólag az Aimee nevű karaktert kelti majd életre, aki egy úttörő a disztopikus Amerika kellős közepén. Egy magányos guberáló egy elhagyatott városban, aki próbál élhető környezetet teremteni, és árva hibrideknek biztosít otthont.

Anozie a híresztelések szerint Tommy Jepperdet játssza, az egykori profi atlétát, aki Gus védelmezője lesz. Akhtar pedig Dr. Singh szerepében lesz látható, az őrült tudóséban, aki a feleségének próbál gyógyszert találni, és ennek Gus lehet a kulcsa. Forte állítólag Gus édesapját játssza majd.

Jim Mickle és Beth Schwarz íróként, executive producerként és társ-showrunnerként vesznek részt a projektben, Mickle pedig rendezőként is. Robert Downey Jr és a felesége, Susan Downey executive produceri teendőket látnak el, Linda Moran és Evan Moore producerek mellett. Az adaptáció a Team Downey és a Warner Bros Television összefogásában készül.

Ramirezt jelenleg a Mondj egy mesét című CBS sorozatban láthatjuk, de ismerhetjük őt olyan filmekből, mint a Fék nélkül, az Amerikai pite: A találkozó, illetve olyan sorozatokból, mint a Törtetők, a Született szobalányok vagy a Hősök.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük