DC Magyarország

Minden, ami DC!

Új képsorokat vetítettek le a Shazamból a brazil Comic Conon

Oszd meg a cikket másokkal is:

A tengerek után egészen más vizekre evezünk.

A hétvégén került megrendezésre a CCXP névre keresztelt Comic-Con Braziliában, ahol a Shazam! is képviselte magát. A film címszereplője, Zachary Levi nyitotta meg a panelt, aki elmondta pár szóban, hogy miről szól a film, és milyen szerencsésnek érzi magát, amiért megkapta a szerepet.

Az egészet azonban egy exkluzív prezentáció koronázta meg, amely során a jelenlévők eddig sehol sem látott jeleneteket nézhettek meg a filmből.

Levi előljáróban megjegyezte, hogy az effektek még nem véglegesek, valamint elárulta, hogy a szóban forgó jelenet nem sokkal azután játszódik, hogy Billy szert tett a képességeire, és még nem igazán tudja irányítani őket.

A videó Shazam és Dr Sivana első összecsapását mutatta be.

A jelenetben Shazamot látjuk az utcán, néhány emberrel körülvéve. Hamarosan megjelenik a Mark Strong által játszott Dr. Thaddeus Sivana, aki közli Shazammal, hogy a képességeit akarja. Shazam nem tudja, hogy ellenfele is szupererővel rendelkezik, ezért nem veszi őt túl komolyan. Sivana behúz egyet hősünknek, ami váratlanul éri őt, ezért nekiesik egy rendőrautónak. Elkezdenek verekedni egymással, de tisztán látszik, hogy Sivana az erősebb. Elkapja Shazam torkát, majd mindketten felrepülnek. Shazam könyörög az életéért, mire Sivana azt mondja neki, hogy gyerekesen viselkedik. Shazam ezt azzal magyarázza, hogy ő tényleg egy gyerek. Sivana földhözvágja Shazamot elég magasról. Miközben úgy zuhan, mint egy tégla, kétségbeesetten kiabálja, hogy “Superman! Superman!” Amikor már úgy tűnik, hogy a földbe fog csapódni, valahogy megáll néhány centire a talajtól, és folytatódik a küzdelem.

Ezután egy montázs következett, valószinűleg ugyanebből a jelenetből, amiben a kettejük küzdelmének már egy pláza játéküzlete ad helyet. Láthatjuk Shazamot, amint úgy próbálja megfékezni Sivanát, hogy hozzávág egy Batman játékot, aztán egy zongorán táncol a Segítség, felnőttem! című filmet idézve. Sivana azonban nem áll le, és mindketten átrepülnek a pláza falán.

Egy másik részletben a fiatal Billy Batsont láthatjuk egy vidámparkban, amint elszántan közelít valami felé, majd kimondva a Shazam varázsszót, Zachary Levi karaktere váltja fel őt. Az átalakulás állítólag nagyon látványos.

De az egész videóanyag fénypontja egy elképesztő jelenet Billyról, amint egy épület széle felé fut és leugrik onnan. Az ugrást követően, mielőtt elkezdene zuhanni, kimondja a varázsszót, mire belecsap egy villám, aminek hatására átalakul a felnőtt alkatú hőssé, és elrepül.

Az esemény után a rendező, David F. Sandberg a Twitteren közölte a rajongókkal, hogy az itt leírt anyag nem kerül fel az internetre, mivel exkluzív tartalomnak szánták a CCXP közönségének, és az effektek is félkész állapotban vannak még. Ugyanakkor hozzátette, hogy a második előzetes valamikor az újév elején várható, de a fenti leírást olvasva nem tud elég korán érkezni.

(forrás: Collider, Metro Jornal)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük