DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Aquaman’: Megkezdődött az utóforgatás; új szereplő a fedélzeten

Oszd meg a cikket másokkal is:

Van még idejük visszamenni kicsit a víz alá.

A DC Bővített Univerzum következő potenciális nagy dobásának, az “Aquaman”-nek már volt egy tesztvetítése februárban. Az ott kapott visszajelzések alapján James Wan és a stáb újra munkába állt, hogy némi újraforgatást vezényeljen le Atlantisz királyának szólókalandja kapcsán.

Azt pontosan nem tudni, hogy milyen jeleneteket adnak hozzá utólag a filmhez, de azt mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a rendező egy új karaktert is beleszőtt a cselekménybe. Ő maga tette közhírré a Twitteren, hogy Randall Park (“Az interjú”) csatlakozott a stábhoz az utóforgatás során, hogy életre keltse a filmben Dr. Shin-t. Shin a képregényekben Arthur Curry barátja, aki segít a hősnek tökéletesíteni a képességeit, később azonban ellene fordul és megpróbálja megölni. “Annyira boldog és szerencsés vagyok, hogy végre együtt dolgozhatok Randall Parkkal az utóforgatáson,” írta a rendező Twitteren.

A rendező által megosztott képen a sasszemű rajongók egy érdekes Easter Egget véltek felfedezni. Ha rázoomolunk a Randall Park kezében látható aktára/papírra, kivehetünk az “existence of Superman” (magyarul “Superman létezése”) feliratot. Dr. Shin minden bizonnyal kutatásokat végez a metahumánok kapcsán, és a birtokában van néhány információ az Acélemberről is.

Az újraforgatáson nem csupán újonnan leszerződtetett mellékszereplők dolgoznak, hanem a főhős párosunk, Jason Momoa és Amber Heard is. Mindketten az Instagramon jelentették be néhány fotóval illusztrálva, hogy visszatértek egy kis időre Aquaman és Mera bőrébe néhány új jelenet erejéig.

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés,

“Az igazság ligájá”-val ellentétben James Wan stábjának bőven van ideje ezekre a forgatásokra, hiszen a filmet csak december második felében láthatjuk majd a mozikban. Az pótfelvételek pedig nem jelentik azt, hogy a filmnek bármilyen minőségbeli problémája lenne (a nagy sikerű “Wonder Woman” az akkor épp terhes Gal Gadottal esett át a procedúrán), a legtöbb nagy költségvetésű produkció esetében bevett szokás, tehát aggodalomra semmi okunk.

UPDATE: James Wan a Randall Parkkal közös képe kapcsán utólag megjegyezte, hogy a Dr. Shin karaktere már a kezdetek óta része a történetnek, illetve a színészt is már közel egy éve beválogatták a szerepre, mindössze csak most tudtak sort keríteni, hogy leforgassák vele a jeleneteit.

(Forrás: Batman-News, Amber Heard (Instagram Stories), Yahoo Lifestyle Singapore)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük