DC Magyarország

Minden, ami DC!

Noah Centineo lesz Atom Smasher a Black Adam filmben

casting, hírek | 2020. július 16. 22:07 | 2 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Noah Centineo csatlakozott a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam mozihoz. Bár a cselekmény részleteire egyelőre nem derült fény, azt tudjuk, hogy a film Shazam ősellenségére fókuszál majd, aki a modern korban egyszerű gonosztevőből egy komplexebb, vívódó antihős figurává érett.

Centineot Atom Smasher szerepében láthatjuk majd a filmben. A karakter képes szabályozni a molekuláris összetételét, így tudja manipulálni a méretét, az erejét és az állóképességét. Atom Smashert láthattuk már élőszereplős adaptációban, egész pontosan a The Flash sorozat egyik epizódjában, mozifilmben azonban még nem szerepelt ezidáig.

A színészt korábban A fiúknak, akiket valaha szerettem című 2018-as Netflixes romantikus filmben, valamint annak folytatásában, A fiúknak – Utóirat: Még mindig szeretlekben láthattuk, és jelenleg a harmadik rész utómunkálatai zajlanak. Ezen kívül feltűnt olyan címekben, mint a 2019-es Charlie angyalai remake vagy a The Fosters tévésorozat.

A Black Adam rendezői székében Jaume Collet-Serra foglal helyet, aki korábban is dolgozott már együtt Johnsonnal a The Jungle Cruise című filmen. A produceri teendőkért Johnson mellett a FlynnPictureCo képviseletében Beau Flynn, valamint a Seven Bucks Productions színeiben Dany Garcia és Hiram Garcia felelnek majd. A forgatókönyvet Adam Sztykiel (Rampage: Tombolás, Terhes társaság) írta.

A film forgatása a tervek szerint 2021 elején veszi majd kezdetét Georgiában, az amerikai premier pedig 2021 december 22-én esedékes. A projektről további újdonságok várhatóak az augusztusban megrendezésre kerülő DC FanDome online eseményen.

(Forrás: Hollywood Reporter, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

2 komment a(z) "Noah Centineo lesz Atom Smasher a Black Adam filmben" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük