DC Magyarország

Minden, ami DC!

Dwayne Johnson a Black Adam filmről beszélt

Oszd meg a cikket másokkal is:

Szóba került a forgatási dátum is.

“A felhőkarcoló” című új filmjének sajtókörútján Dwayne Johnson ejtett néhány szót a “Jumanji: Vár a dzsungel” folytatásáról, egészen pontosan annak forgatási dátumáról. Ugyanakkor megemlített még néhány másik projektet is, amin dolgozik, és felfedte, hogy a “Black Adam” forgatása jövő év vége felé lesz esedékes.

“Ami a Black Adamet illeti, nem hiszem, hogy jövő év elején hozzákezdünk. Eddig úgy néz ki, hogy akkor a Jumanjin fogok dolgozni, utána pedig a Red Notice című filmen Rawson Thurberrel, Gal Gadottal és egy színésszel, akit még nem jelentettünk be. A Black Adam valamikor 2019 végén foroghat. Remekül haladunk amúgy, a forgatókönyv nagyszerűen áll, mindenki elégedett vele. Ez egy olyan projekt, amire kellő időt kell szánni,” mondta a színész, aki még hozzátette, hogy a szkriptet úgy formálják, hogy a film illeszkedjen a DC Moziverzum összképébe.

“Izgalmas idők járnak most a DC-nél. Újrahangolások, újratervezések vannak folyamatban. Mindenki azon dolgozik, hogy a Black Adam miképpen épüljön bele ebbe a részletgazdag univerzumba. Nagyon lelkes vagyok emiatt.”

Tehát, ha 2019 végén elkezdik a forgatást, az akár azt is jelentheti, hogy 2020 végén, esetleg 2021 első felében már válthatunk rá jegyet a moziban.

Johnson azt is elárulta, hogy a filmen dolgozó kreatív csapat néhány komoly vendégszereplővel is tervez.

“Anélkül, hogy bármit is kikotyognék, TALÁN lesz egy-két cameo más DC szuperhősök által. Meglátjuk. Pont ez a szép ebben, hogy készíthetünk egy Black Adam filmet, ami megáll a saját lábán, de ugyanakkor annak is megvan a szépsége, hogy ezek a világok találkozhatnak a DC-n belül.”

The Rock már jó ideje leszerződött a szerepre, a rajongók tehát minden bizonnyal nagyon várják a felbukkanását. Amikor a bejelentés napvilágot látott, hogy ő kelti életre a gonosztevőből lett antihőst, sokan úgy gondolták, hogy a “Shazam!” filmben tűnik fel először, Zachary Levi ellenfeleként. A képregények lapjain erre többször volt már példa, így logikus lépésnek tűnt a rajongók szemében. Nem sokkal később azonban a Warner bejelentette, hogy Black Adam különálló filmet kap. Ezen kívül szóltak pletykák arról, hogy az “Öngyilkos osztag” folytatásában lép színre a karakter, de úgy látszik, ez a szólókaland lesz a tényleges bemutatkozása.

(Forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük