DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Justice Society of America is bemutatkozik a Black Adam filmben

hírek | 2019. november 22. 14:26 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Múlt héten Dwayne Johnson az első hivatalos grafika kíséretében jelentette be, hogy 2021. december 21-én kerül az amerikai mozikba a főszereplésével készülő Black Adam film.

A cselekménnyel és annak résztvevőivel kapcsolatban már régóta terjengenek pletykák, de semmiféle megerősítést nem kaptunk az alkotók részéről, egészen mostanáig.

Johnson jelenleg épp a Jumanji: A következő szint sajtókörútján vesz részt, ahol a ScreenRant újságírója szegezte neki a kérdést, hogy látjuk-e Black Adamet Shazammal harcolni a filmben. A színész szerint egyelőre ez nincs tervbe véve, hiszen először a karakter eredettörténetében fognak elmerülni, és abból építkeznek majd. De azt is hozzátette, hogy a Zachary Levi által játszott szuperhős természetesen Johnson “radarján van”, vagyis előbb-utóbb sor kerülhet arra az epikusnak ígérkező összecsapásra, csupán nem ebben a filmben.

Azt viszont megerősítette, hogy a korábbi pletykák, miszerint a Justice Society of America helyet kap a történetben, valósak. Konkrét karaktereket ugyan nem említett Johnson, de olyan nevek merültek fel ezidáig pletykaszinten, mint Hawkman, Stargirl, Atom Smasher és Doctor Fate. A szuperhőscsapatnak a képregények lapjain olyan tagjai voltak, mint a Jay Garrick-féle Flash, Alan Scott Zöld Lámpása, Wildcat, Hawkgirl vagy éppen Fekete Kanári, csak hogy párat említsünk az ismertebbek közül.

A JSA csapatának egyébként nem ez lesz az első élőszereplős felbukkanása, hiszen láthattuk már őket a Smallville sorozatban is, legutóbb a Legends of Tomorrow második évadában szerepeltek, legközelebb pedig a Stargirl sorozatban tűnik fel egy újabb változatuk, és most már az is biztos, hogy nem az utolsó.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Black Adam képregényes eredete hogyan fog megváltozni az adaptációban a JSA bevonásával. A karakter háttértörténetéből már kaptunk egy apró szeletet a Shazam moziban, most pedig Jaume Collet-Serra rendezőre hárul a feladat, hogy ezt kibővítve elénk tárja.

(Forrás: ScreenRant, Den of Geek)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük