DC Magyarország

Minden, ami DC!

Quintessa Swindell fogja játszani a Cyclone nevű hőst a Black Adam filmben

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Csecsebecsék (Trinkets) című Netflix sorozatból vagy az Eufóriából ismert Quintessa Swindell fogja játszani Cyclone karakterét a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam mozifilmben.

A New Line zászlaja alatt készülő produkció Shazam ősellenségét, Black Adamet helyezi a középpontba, aki a modern korban egyszerű gonosztevőből egy komplexebb, vívódó antihős figurává vált. A filmben továbbá feltűnik még a Justice Society of America nevű hőscsapat is, ami olyan tagokat vonultat fel, mint a Noah Centineo által játszott Atom Smasher, az Aldis Hodge által megformált Hawkman, a frissen castingolt Cyclone, valamint Dr. Fate, akit egyelőre nem tudni, ki fog alakítani.

A képregényekben Cyclone valódi neve Maxine Hunkell, és ő az unokája az eredeti Red Tornado nevű karakternek, aki az 1940-es években mutatkozott be a füzetekben, és nem összekeverendő az ismertebb Red Tornadóval, aki egy android. Cyclone képes manipulálni és előidézni a szelet, illetve hanghullámokkal kapcsolatos hatalma is van.

A Black Adam rendezői székében Jaume Collet-Serra ül, aki dolgozott már együtt Dwayne Johnsonnal a közelgő Jungle Cruise mozifilmen. A produceri teendőket Johnson mellett a FlynnPictureCo képviseletében Beau Flynn, a Seven Bucks Productions cégtől pedig Dany Garcia és Hiram Garcia látja el. Scott Sheldon executive produceri posztot tölt be, szintén a FlynnPictureCo részéről. A forgatókönyv legutolsó változatát Rory Haines és Shorab Noshirvani írta, a szkript korai verzióján még Adam Sztykiel dolgozott. A film cselekményének részletei egyelőre nem ismertek.

A színésznőt Dwayne Johnson szokásához híven a közösségi oldalán üdvözölte a fedélzeten.

A Black Adam forgatási munkálatai jövő tavasszal kezdődnek.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük