DC Magyarország

Minden, ami DC!

DC fejlemények a Warner Bros. Licensing Expo paneljéről

Oszd meg a cikket másokkal is:

A gyerek, a király és az amazon felsétálnak a színpadra…

A hét folyamán zajlik Los Angelesben a 2018-as Licensing Expo. A Warner Bros. évről évre igyekszik képviseltetni magát az eseményen, és ez idén sincs másképp. A stúdió panelje a hírek szerint már le is ment, ahol a Jason Momoa nevével fémjelzett “Aquaman”, a New Line égisze alatt készülő “Shazam!” és a nagysikerű “Wonder Woman” folytatása kapcsán is gazdagodtunk némi újdonsággal.

SHAZAM!

Zachary Levi lépett a színpadra promotálni a filmet. A panel során több klassz képet is bemutattak a forgatásról, illetve megmutatták jelmezben az egész Shazam-családot. A film olyannak fog hatni, mintha Supermant kereszteznék a “Segítség, felnőttem!” című filmmel, könnyedebb hangvétel várható a korábbi DC alkotásokhoz képest. Egy résztvevő elmondása szerint Zachary Levi tökéletes a szerepre, nagyon szenvedélyes és vicces is egyszerre. A Shazam-családon kívül külön képeket is bemutattak a teljes jelmezekről.

Zachary Levi az Instagramján be is jelentkezett az esemény helyszínéről, ahol kiállították az első hivatalos promóanyagot David F. Sandberg jövőre érkező szuperhősmenetéhez. Vétek lett volna számára nem önmagával pózolni:

WONDER WOMAN 2

Patty Jenkins filmje kapcsán elmagyarázták, hogy milyen tónussal készül, illetve koncepciós rajzokon mutatták meg a Gal Gadot által játszott Wonder Woman új jelmezét, amit úgy írtak le, mint egy harci felszerelés. Ebből mi arra következtetünk, hogy Diána több páncélt fog viselni a második szólókalandjában, mint ami a “Batman Superman ellen”, a “Wonder Woman” és “Az igazság ligája” című filmekben volt rajta. Cheetah sem maradt le a panelről, felvázolták ugyanis, hogy hogyan, milyen kinézettel képzelik el a Kristen Wiig által játszott gonosztevõt. A mutatott kép nem a karakter végleges formáját ábrázolta, csupán egy kezdetleges tervet a kinézetről.

AQUAMAN

A panel során a szerencsések új képsorokat láttak a filmből, amely nem ugyan az, mint amit CinemaConon vetítettek le. Ezt sajnos nem részletezték, de annyi biztos, hogy Black Manta epikusan néz ki.

A hivatalos Shazam first look kivételével nem látunk rá sok esélyt, hogy a fent említett anyagok közül bármi is netvilágot lát a közeljövőben.

(Forrás: Daniel Eliesen (Twitter), Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük