DC Magyarország

Minden, ami DC!

Pletyka: A Snyder Cut vizuális effektjeiért felelős cég állítólag az Ayer Cuton is dolgozni fog

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egyes források értesülései szerint a Zoic Studios (Lucy in the Sky, anyám!) fejezi be a Zack Snyder’s Justice League, másnéven a Snyder Cut vizuális effektjeit. Ebben még nincs semmi meglepő, de állítólag a cég leszerződött David Ayer eredeti Öngyilkos Osztagának utómunkálataira is.

Ezek a híresztelések Zack Snyder szerdai bejelentését követően láttak napvilágot, amikor is a rendező egy élő bejelentkezés során adta a rajongók tudtára, hogy az évek óta várt “Snyder Cut” 2021-ben érkezik az HBO Maxra. Sok mindent kell még véglegesíteni a filmen, mielőtt bemutatásra kerülne, a Zoic Studios például Superman ikonikus fekete ruháján, valamint Steppenwolf és a paradémonok eredeti külsejének megalkotásán fog dolgozni. Ez a munka az értesülések szerint nagyjából három hónapot vesz igénybe. A Zoic csak egy stúdió a sok közül, ami a Snyder Cut elkészítésén dolgozik.

David Ayer eredeti Öngyilkos osztag verziója állítólag az “Ayerwolf” munkacím alatt készül, és tartalmazni fogja Enchantress eddig nem látott történetszálát az Anyadobozokkal és az apokolipsziakkal, továbbá a gonosztevő alkuját is Jokerrel (Jared Leto) a film utolsó harmadában. A film ezen változata bemutatná Steppenwolfot is, megágyazva a feltűnését az Igazság ligája moziban. A Zoic Studio a pletykák szerint körülbelül kilenc hónapot fog dolgozni ezen a projekten.

Érdemes azonban fenntartásokkal kezelni ezeket a “fejleményeket”, ugyanis csupán gyenge lábakon álló pletykákról beszélünk, hivatalos bejelentés még nem érkezett arról, hogy David Ayer rendezéséből is új verzió érkezne.

(forrás: The Cultured Nerd)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük