DC Magyarország

Minden, ami DC!

David Ayer igazolt egy rajongói elméletet az Öngyilkos osztag Jokeréről

Oszd meg a cikket másokkal is:

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy-egy újabb részlet a 2016-os Öngyilkos osztag eredeti, sosem látott verziójából, amit a közösségi média csak “Ayer Cut” néven emleget, a Zack Snyder-féle Igazság ligája körül kialakult mozgalom mintájára. Maga a rendező, David Ayer is aktívan kiveszi a részét a kampányból, többször fedett már fel eddig nem ismert részleteket a filmből, nemrég pedig egy teljes oldalt megosztott a forgatókönyvből, amin egy újabb kivágott jelenetet olvashattunk el. A napokban pedig egy rajongói elmélet ütötte fel a fejét az interneten, ami Joker (Jared Leto) és Harley Quinn (Margot Robbie) kapcsolatához fűződik, a direktor pedig megerősítette a teóriát.

Néhány kulisszák mögötti fotón láthatjuk, hogy a jelenetben, amikor Joker a késekkel, fegyverekkel és babaruhákkal körberakott padlón ül, a háttérben van egy piros ruhás nő, akit a moziban már nem láttunk. A rajongói elmélet szerint Joker véletlenszerűen elrabolt különböző lányokat, és beöltöztette őket Harley Quinnek, ám amikor rájön, hogy egyikőjük sem hasonlítható össze az igazival, akkor megöli őket. A rajongó ezt az elméletet megtoldotta azzal az érdekességgel, hogy a The New Adventures of Batman rajzfilmsorozat egyik epizódjának is hasonló cselekménye van, csak ott nem kerül sor gyilkosságra a rajzfilmekre vonatkozó szabályok miatt.

A szóban forgó képeket és David Ayer válaszát itt is megnézhetitek.

Ezek a napról napra kiderülő újdonságok egyszerre nagyon érdekesek és elkeserítőek is, hiszen arról árulkodnak, hogy mi mindenből maradtunk ki a moziban ülve, illetve a később megjelent, 11 perccel hosszabb, de nem sokban különböző bővített változatot nézve. Szurkolunk, hogy egy, a Snyder Cut sikerhez hasonló csoda folytán ezt a filmet is megnézhessük egyszer abban a formában, ahogy azt a rendező eredetileg elénk szerette volna tárni.

(Forrás: Twitter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük