DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az HBO Max indulásával megszűnhet a DC Universe

Oszd meg a cikket másokkal is:

Bő két hét múlva startol a Warner Bros új streaming szolgáltatása, az HBO Max, amire többek között régi és új DC tartalmak is várhatóak. Emiatt felmerülhet a kérdés, hogy mit jelent ez a már két éve futó, és minőségi saját produkciókat is felmutató DC Universe jövőjére nézve.

A Business Insider jelentései szerint a DC Universe-nek jelenleg nincsenek jó kilátásai. “Most minden az HBO Max körül forog,” nyilatkozta egy korábbi alkalmazott, aki a DCU-nál dolgozott.

Az előfizetők számára kérdéses lehet, hogy miért kellene két külön szolgáltatásért fizetniük, ezt a témát pedig tovább árnyalják az HBO Maxra tervezett új DC sorozatok, a Doom Patrol második évadának mindkét platformon történő sugárzása, vagy a Swamp Thing váratlan elkaszálása.

A DC Universe-zel elérhető egy hatalmas gyűjtemény digitális képregényekből, ugyanakkor egy belső forrás szerint ez nem elég kedvező ajánlat ahhoz, hogy valaki a DCU-t válassza. A szuperhősös tartalmakkal sem tűnik ki a sorból a 2018-ban indult szolgáltatás, hiszen a Netflix, a Disney+, az Amazon Prime és az HBO Max videótárában is találunk, vagy találni fogunk ilyen címeket. Így a DC Universe nem érződik elég exkluzívnak ahhoz, hogy hosszútávon megtartson egy stabil előfizetőszámot. Ebből az következik, hogy a DC Universe valószínűleg pár éven belül eltűnik, azonban az egykori alkalmazott nyilatkozata szerint, még 1-2 évig mindenképp életben akarják tartani a platformot.

Ami pedig a terveket illeti, a DC Entertainment állítólag spinoff sorozatokban gondolkodik a nagy sikernek örvendő Titans sorozat alapján. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezek a spinoff tervek mely karakterekre építenének.

Az HBO Max május 27-én indul.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük