DC Magyarország

Minden, ami DC!

Alfred lánya is feltűnik a Batwoman sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Pennyworth család jelenléte a Batwomanben hamarosan túlmutat majd azon, hogy “Alfred” a Wayne Instusties wifi jelszava.

A CW újdonsült szuperhős drámasorozatának következő, hetedik epizódjában ugyanis bemutatkozik Julia, Alfred Pennyworth lánya. Az Entertainment Weekly megerősítette, hogy Christina Wolfe (The Royals) kelti életre a karaktert, akiről most két hivatalos fotót is megnézhetünk, amelyeken Kate Kane és Luke Fox társaságában láthatjuk őt.

Julia egy “ravasz és éles eszű brit titkos ügynök, akinek bonyolult múltja van Kate Kane-nel, és ez gátolja is őt a küldetésében, amikor mindketten ugyanarra a célpontra vetnek szemet,” hangzik a karakter leírása. A köztük levő dinamika már beharangozásra került a hetedik epizód promójában, ahol Batwoman egy kapucnis alakkal verekszik, akiről kiderül, hogy ő Julia.

“Azt hittem, Alfred ennél jobb modorra nevelt,” mondja Kate, amire Julia mosolyogva válaszol: “Apámat hagyjuk ki ebből.”

A képregényekben Alfred és Julia eltávolodtak egymástól, de a lány végül a Bat-családnak kezd dolgozni, amikor az apja megsérül. Julia ezek után Batwomannek segített a Many Arms of Death nevű terrorszervezet elleni harcban a szuperhős szóló képregénysorozatában. Külön érdekesség, hogy a hetedik epizódban bemutatkozik Rifle (Garfield Wilson) is, aki a füzetekben a Many Arms of Death embere.

A már említett promót itt tudjátok megnézni:

A Batwoman következő része kedden érkezik az HBO GO-ra, magyar felirattal.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük