DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két állandó szereplőnek is búcsút intünk a Legends of Tomorrow 5. évadában

hírek | 2019. augusztus 23. 18:06 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Egyre kevesebben maradnak a fedélzeten az eredeti szereplőgárdából.

Brandon Routh és Courtney Ford a Legends of Tomorrow soron következő, ötödik etapjában kiszáll a CW szuperhősös csapatsorozatából.

Routh már a kezdetek óta állandó szereplője volt a Legendák történetének Ray Palmer, vagyis Atom szerepében. A karaktert korábban a The Flash és Arrow sorozatokban láthattuk alkalmanként. Ford, aki a való életben Routh felesége, a Legendák harmadik szezonban csatlakozott Nora Darhk visszatérő szerepében, majd a negyedik etapra vált állandóvá a jelenléte.

Routh és Ford kilépése abból a kreatív döntésből született, hogy kellő lezárást kapjon a történetszáluk. A sorozat időutazós mivoltából adódóan számos változás történt már a szereplőgárdában, állandó karakterek váltak ki, és újak érkeztek helyettük a Hullámlovas fedélzetére. Az eredeti felállásból nagyon kevesen maradnak a sorozatban az ötödik évad végére. A régiek közül eddig Victor Garber (Martin Stein/Firestorm), Arthur Darvill (Rip Hunter), Franz Drameh (Jefferson Jackson/Firestorm) és Wentworth Miller (Leonard Snart/Captain Cold) hagyta maga mögött a produkciót.

Azonban, ahogy a legtöbb Legenda esetében, a producerek nyitva hagyják az ajtót Ray és Nora számára, ha esetleg visszatérnének a jövőben akár vendégszereplőként.

Routh és Ford októberben forgatja majd le az utolsó epizódját, amiről egyelőre nem tudni, hogy a januárban startoló ötödik szezon melyik része lesz, és mikor kerül a képernyőkre.

4901418ba.jpg

“Nagyon hálás vagyok, hogy életre kelthettem a hatalmas szívű és nagyon vicces Ray Palmert az elmúlt öt évben, és sajnálom, hogy a karakter útja egyelőre véget ér,” mondta Routh. “Nora Darkh nagyon közel áll a szívemhez, ha rajtam múlna, még évekig játszanám, de megértem, hogy a történet más irányt vesz, és hálás vagyok az eddigiekért,” tette hozzá Ford.

Routh az idei crossover eseményben, a Végtelen Világok Krízisében kettős szerepben is bizonyítani fog, hiszen a 2006-os Superman visszatér után ismét az Acélember jelmezébe bújik, ráadásul az ikonikus Kingdom Come képregény által inspirált kosztümbe.

(forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

1 komment a(z) "Két állandó szereplőnek is búcsút intünk a Legends of Tomorrow 5. évadában" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük