DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Justice League Dark’: Gerard Johnstone finomít a szkripten

hírek | 2017. augusztus 30. 18:29 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bros. megszerezte Gerard Johnstone-t, hogy csiszolgassa a “Justice League Dark” forgatókönyvét, ameddig a rendezőkeresés tart.

A stúdió és a DC belekezdett a rendezőkeresésbe, az egyik jelentkezőt pedig fel is kérték, hogy finomítson a forgatókönyvön. Johstone már a prezentációjával mély benyomást keltett a stúdiónál, de ami végképp meggyőzte őket, az a rendező 2014-es filmje, a “Housebound” volt.

A rendező megtalálása a sötétebb hangulatú “Justice League Dark”-hoz – ami John Constantine-t, Swamp Thinget, Deadmant, Zatannát és Etrigant, a démont helyezi a középpontba – egy kicsit több időt vesz igénybe, mint gondolták. Doug Liman visszalépett, hogy a “Chaos Walking”-ot készíthesse. Sokáig úgy tűnt, hogy Andy Muschietti ülhet a rendezői székbe, de mikor a Stephen King-novella adaptáció, az “Az” hatalmas internetes ovációban részesült már az előzetesével is, világos volt, hogy Muschietti és a produceri feladatokat ellátó testvére, Barbara nem fognak semmi mással foglalkozni mostanában, csak a bohócos horror második fejezetével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük