DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az első hivatalos képeken láthatjuk a Supergirl sorozatba visszatérő Jeremy Jordant

Oszd meg a cikket másokkal is:

Jeremy Jordan várva várt visszatérése végre elérkezik a Supergirl ötödik évadában. Erről meg is nézhetünk néhány új jelenetfotót, amelyeken a karakter legelső szuperhősruháját is szemügyre vehetjük.

Az eheti, Back From The Future – Part One című epizódban tér vissza Winn Schott (Jordan), aki még a sorozat harmadik évadában hagyta el a fedélzetet. Supergirlnek meg kell állítania egy Toyman imposztort, Winn pedig, aki Mon-Ellel és a Szuperhősök Légiójával indult jövőbeli útra, most visszatér a jövőből, hiszen személyes szálak kötik a gonosztevőhöz. Ez az első epizód abból a háromból, amelyben Jordan karaktere is szerepet kap.

A CW által közzétett képeken Winnt épp akció közben láthatjuk, abban a ruhában és maszkban, amit a Szuperhősök Légiójától (Legion of Super-heroes) kapott. Persze ő sincs mindig veszélyben, így néhány fotón békésebb környezetben is láthatjuk a visszatérőt, barátai társaságában.

A korábbi tervek szerint Jordan már a Supergirl negyedik szezonjában visszatért volna, de a készítők végül az ötödik évadig vártak, mivel nem akarták összecsapottan visszahozni a karaktert.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük