DC Magyarország

Minden, ami DC!

Winn Schott karaktere visszatér, James Olsen pedig távozik a sorozatból a Supergirl 5. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Szereplővándorlás a sorozat háza táján.

Miután Jeremy Jordan a harmadik évadban kiszállt a CW szuperhősös sorozatából, hogy a Broadway színpadán is bizonyíthasson, az új évadban visszatér Winn Schott, Kara legjobb barátja és házi tech szakértője szerepében. A karaktert három epizódban láthatjuk majd az 5. évad második felében, tehát az idei nagy crossover esemény, a Végtelen Világok Krízise után.

Winn azért hagyta a háta mögött National Cityt, a barátait és a szuperhősöket, hogy a jövőbe kalandozhasson Mon-Ellel és a Legion of Super-Heroes csapattal. Mon-El az előző évadban már visszatért a jelenbe, de Winn nem tartott vele. Hogy miért kerül épp most sor a karakter visszatérésére, illetve milyen körülmények között kerül újra a képbe, arról egyelőre nem derültek ki részletek, de talán a Krízis utóhatásaihoz lehet köze.

Egy karaktertől ugyanakkor el is kell búcsúznunk az évad első felében: Mehcad Brooks, akit Superman közeli barátjának, James Olsennek a szerepében láthatunk már a kezdetek óta, búcsút int National Citynek. A színész/zenész saját döntése, hogy továbbáll, ugyanis a filmes karrierjére szeretne koncentrálni, valamint sorozatot fejleszteni, amiben szerepelne is, és jelenleg egy könyvet is ír.

Habár azt nem tudni, hogy hogyan írják ki a karakterét a sorozatból, az ajtó nyitva fog előtte állni a visszatérésre.

A héten arra is fény derült, hogy az Eve Teschmacher karakterét játszó Andrea Brooks állandó szereplő lesz az új évadban, melynek első epizódja október 6-án érkezik.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük