DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ella Lopezre rátalál a szerelem a Lucifer ötödik évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Alex Koch (A búra alatt) csatlakozott a Lucifer ötödik évadának szereplőgárdájához. Ő fogja életre kelteni Ella Lopez (Aimee Garcia) új szerelmét, a “megnyerő, barátságos kockát”, Pete Daily-t. Pete egy Los angelesi riporter, aki kiszimatolja Lucifer (Tom Ellis) és Chloe (Lauren German) egyik ügyének sztoriját, így találkozik a Garcia által játszott helyszínelővel is. Az Entertainment Weekly jóvoltából most megnézhetünk pár kulisszák mögötti fotót a fiatal párról.

 

 

“Ami a szerelmet illeti, Ellánál szomorú a helyzet az évad elején, ami számomra szimpatikus, mert ő sem tökéletes. De aztán végre elkezd randizni egy jó sráccal. A kapcsolatuk sokkal intimebb, mert nem csak testi viszonyra épül. Együtt járnak Star Trek találkozókra és vacsorázni is, ahol van bor és gyertyafény. Néha Klingon nyelven beszélgetnek. Egymásnak lettek teremtve. Pete Ella férfi megfelelője. Pont akkora kocka, mint ő.” -meséli Aimee Garcia a két karakter kapcsolatáról.

Ez a szerelmi szál azonban csak egy része Ella történetének az ötödik etapban. Legutóbb az alapjáraton optimista és vidám lány válságos időszakon esett át Charlotte Richards (Tricia Helfer) halála miatt. Az ötödik évadban a karakter visszatalál a régi hangulatához, de egy újabb érzelmi válságon is átesik, ami a színésznő szerint mindenki számára könnyen azonosulható lesz.

A tizenhat epizódból álló évad első fele, azaz nyolc epizód augusztus 21-én érkezik a Netflixre. A cselekmény fonalát ott vesszük fel, hogy Lucifer még a Pokolban van, miközben Chloe, aki a negyedik etap fináléjában szerelmet vallott neki, idefent a Földön szenved összetört szívvel.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük