DC Magyarország

Minden, ami DC!

Sam Witwer csatlakozott a ‘Supergirl’ 4. évadához

Oszd meg a cikket másokkal is:

A sorozatnak egy újabb Smallville veteránt sikerült szerződtetnie.

Sam Witwer, aki a Smallville 8. évadában Doomsday-t játszotta, Agent Liberty-t fogja állandó szereplőként alakítani a CW szuperhős drámájának negyedik évadában.

A sorozat értelmezésében Agent Liberty a Children of Liberty (=a szabadság gyermekei) nevű gyűlöletcsoport kegyetlen és rémisztő alapítója és vezetője, amely egy emberközpontú világrendet támogat. A producerek szerint ő egy “briliáns szónok, családos embernek álcázva,” és az benne a legfélelmetesebb, hogy milyen egyszerűen meggyőz másokat az igazáról. Tekintve, hogy Supergirl (Melissa Benoist) és a DEO az idegenek beilleszkedése mellett áll, nyugodtan következtethetünk arra, hogy nem fognak jók kijönni Agent Liberty-vel és a Children of Liberty-vel.

Witwer nem az első egykori Smallville szereplő, aki feltűnik a sorozatban. Erica Durance, aki Lois Lane-t alakította hét évadon át, itt visszatérőként játssza Kara édesanyját, Laura Vandervoort pedig magát Supergirlt keltette életre a Smallvilleben, míg a karakter saját sorozatának első évadában Indigóként vendégszerepelt.

Az elmúlt hónapokban több változás is történt a Supergirl színészgárdájának háza táján. Az állandó szereplők közül Jeremy Jordan és Chris Wood is leköszönt a harmadik évad végén, ám Jordan várhatóan visszatér az új szezonban is. Emellett a Braniac 5 szerepében látható Jesse Rath-et állandó szereplővé léptették elő a negyedik évadra.

A Supergirl negyedik szezonja októberben indul útjára a tengerentúlon.

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük