DC Magyarország

Minden, ami DC!

Változások a ‘The Flash’ és a ‘Supergirl’ szereplőgárdájában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ki kevesebb, ki több képernyőidőt kap a folytatásokban.

Hartley Sawyer állandó szereplő lesz a “The Flash” ötödik évadában, ezzel elnyúúúúúúújtva jelenlétét, mint Ralph Dibny azaz a szuper-rugalmas Elongated Man. A karakter először a negyedik etap negyedik részében bukkant fel.

Cecile Horton is tartósan berendezkedhet a Flashnél: A CW drámája állandó szereplővé tette Danielle Nicoletet is, aki Joe West barátnőjét alakítja. Nicolet ügyészkaraktere először az első évadban tűnt fel, mielőtt ismét felbukkant volna az utóbbi két évben, mint Joe szerelme, majd idővel életet adva közös lányuknak a májusi szezonfináléban. (Most talán sor kerül egy eljegyzésre?)

Ugyanakkor nem csak a Flash háza táján történtek változások.

A “Supergirl” negyedik évada egy kicsit kevesebb Winn-t fog tartalmazni. Jeremy Jordan, aki rendszeres szereplő volt, mióta a sorozat 2015-ben debütált, csak visszatérőként láthatjuk, mikor a negyedik etap elindul idén ősszel. “Szeretjük Jeremy-t és habár nem lesz velünk teljes munkaidőben, egyáltalán nem intünk neki búcsút,” mondta Robert Rovner és Jessica Queller executive producer. “Már most nagyszabású történeteken törjük a fejünk a számára, és úgy gondolom, a rajongók imádni fogják, ami ezután következik.” Bár a részletek Winn jövőjét illetően egyelőre még titkosak – a hétfői évadzáróban felfedik majd őket –, Rovner és Queller biztosít minket arról, hogy a következő lépések illenek majd a karakteréhez, “befogja teljesíteni a benne rejlő lehetőségeket.”

Jesse Rath, aki korábban ebben az évben lett bemutatva, mint Braniac-5 (azaz “Brainy”), szintén állandó szereplőként tér vissza a negyedik etapra. Rath a harmadik évad tizedik részében mutatkozott be, amikor Brainy belépett Kara kómás álmába, miután a lány először csapott össze Reign-nel. Brainy nemrég visszatért a jövőbe a légiós társával, Imrával, de ahogy azt a hétfői szezonfinálé előzetese is beharangozza, számíthatunk egy hatásos visszatérésre a karakter részéről.

A “Supergirl” évadzárójáig tehát már csak egyet kell aludnunk, míg a “The Flash” kalandjai ősszel folytatódnak, ám egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikortól.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük