DC Magyarország

Minden, ami DC!

Hivatalos fotókkal hangolódhatunk a Végtelen Világok Krízise crossover utolsó két epizódjára

Oszd meg a cikket másokkal is:

A CW szuperhősös univerzumának eddigi legambiciózusabb crossovere, a Végtelen Világok Krízise a végéhez közeledik, a tavaly decemberben látott három epizód után ma este végre sugárzásra kerül az utolsó két fejezet is. Ezekből nézhetünk most meg egy csokornyi jelenetfotót, amelyeken szemügyre vehetjük a Paragonokat (Flash, Supergirl, Batwoman, Fehér Kanári, Marsbéli Fejvadász, Ryan Choi és Lex Luthor), de feltűnik Anti-Monitor, Ray Palmer és Heatwave is. A képek mellé egy-egy rövid szinopszis is érkezett a két epizódhoz.

Amikor újra felvesszük a történet fonalát az Arrow aktuális részében, a multiverzum életben maradt hősei, azaz a Paragonok rájönnek, hogy még nem érték el a mélypontot. A multiverzum ugyan elpusztult, Lex Luthor (Jon Cryer) pedig megölte Supermant (Brandon Routh), hogy átvegye a helyét a Paragonok között, de a Vanishing Pointban rekedt hetes még egy embert elveszít, amikor Barry Allen (Grant Gustin) valamilyen oknál fogva eltűnik. Az epizód jelenetfotóin megnézhetjük a hét túlélőt, akik mintha épp szembenéznének valamivel/valakivel, vagyis talán mégsincsenek teljesen egyedül.

A rész leírása szerint megérkezik a remény a Paragonok számára Oliver Queen (Stephen Amell) személyében, aki felfedi, hogy valami mássá változott. Az első három epizód során Oliver életét vesztette, majd találkozott a Purgatóriumban Jim Corrigannel (Stephen Lobo), és felvette Spectre szerepét. Bár az új képeken őt nem láthatjuk, a szinopszis biztosít minket arról, hogy az Íjász újra találkozik a régi csapattársaival és barátaival.

Amit azonban megnézhetünk a képeken, az Ryan Choi (Osric Chau), vagyis a jövőbeli Atom, amint a szintén remek tudós Lex Luthorral összefogva dolgozik valamin, talán egy szerkezeten, ami visszahozhatja az elveszett világokat.

Anti-Monitor (LaMonica Garrett) is megcsodálható teljes pompájában az egyik fotón, az Arrow rész ugyanis ki fog térni a gonosztevő és Monitor (szintén LaMonica Garrett) eredettörténetére.

Az ötödik, lezáról epizód kapcsán kicsit titokzatosabb a csatorna, ugyanis öt jelenetfotó mellé csupán egy nyúlfarknyi szinopszist adott ki: “Világok éltek, világok haltak. Többé már semmi nem lesz ugyanaz.” Az ehhez kapcsolódó képeken érdekes módon már visszatérő karaktereket is láthatunk, mint Ray Palmer (Brandon Routh) és Mick Rory (Dominic Purcell), vagyis a Paragonok nyilván sikerrel jártak, legalábbis egy bizonyos mértékben biztosan.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük