DC Magyarország

Minden, ami DC!

Elolvashatjátok a Végtelen Világok Krízise crossover első három részének tartalmát

hírek | 2019. november 24. 11:09 | 2 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Már csak két hét választ el minket a CW idei, minden eddiginél nagyobb volumenű crossoverének, a Végtelen Világok Krízisének kezdetétől. Ahogy azt már többször részleteztük, az esemény ezúttal öt fejezetben, pontosabban sorozatepizódban fog zajlani, amiből három még idén decemberben érkezik, a másik kettőre azonban januárig kell várnunk. A DC univerzum minden szegletéből érkező ismerős vendégszereplők, a promóképek és a rövid előzetesek mind azt sugallják, hogy egy egészen monumentális történetet várhatunk, most pedig lehetőségünk van egy kicsit elmerülni a cselekmény részleteiben is, netvilágott látott ugyanis az első három epizód hivatalos szinopszisa, amelyeket a továbbiakban elolvashattok.

Supergirl: Kezdetét veszi az epikus crossover esemény, a Végtelen Világok Krízise – A Monitor (vendégszerepben LaMonica Garrett) útjára küldi Harbingert (vendégszerepben Audrey Marie Anderson), hogy összegyűjtse a világ legnagyobb hőseit: Supergirlt (Melissa Benoist), Flasht (vendégszerepben Grant Gustin), Zöld Íjászt (vendégszerepben Stephen Amell), Batwomant (vendégszerepben Ruby Rose), Fehér Kanárit (vendégszerepben Caity Lotz), az Atomot (vendégszerepben Brando Routh) és Supermant (vendégszerepben Tyler Hoechlin), hogy felkészüljenek a közelgő krízisre. Világuk közvetlen veszélyben van, így hőseink felkészülnek a harcra, miközben J’onn (David Harewood) és Alex (Chyler Leigh) segítségül hívják Lenát (Katie McGrath), hogy kitalálják, hogyan menthetik meg a Föld-38 lakóit.

Batwoman: Melyik a valódi Clark Kent? Folytatódik a Végtelen Világok Krízise olyan vendégszereplőkkel, mint Tom Welling, Erica Durance és Kevin Conroy – A csapat Ray (vendégszerepben Brando Routh) technológiáját használva új tagokat keres, akik segíthetnek megmenteni az univerzumot. Monitor (vendégszerepben LaMonica Garrett) megbízza Irist (vendégszerepben Candice Patton), Clarkot (vendégszerepben Tyler Hoechlin) és Loist (vendégszerepben Elizabeth Tulloch) egy titokzatos kriptoni felkutatásával, miközben Kate (Ruby Rose) és Kara (vendégszerepben Melissa Benoist) elindulnak, hogy Bruce Wayne (vendégszerepben Kevin Conroy) nyomára bukkanjanak. Mindezek mellett Mia (vendégszerepben Katherine McNamara) kihívás elé állítja Sarát (vendégszerepben Caity Lotz), Rory (vendégszerepben Dominic Purcell) felfedez magában egy új adottságot, Lex Luthor (vendégszerepben Jon Cryer) pedig visszatér.

The Flash: Fekete Villám is csatlakozik az Arrowverzumhoz a crossover harmadik felvonásában – Pariah (Tom Cavanagh) Fekete Villám (vendégszerepben Cress Williams) segítségét kéri az Anti-Monitor (vendégszerepben LaMonica Garrett) megfékezésében, miután Flash-90, azaz Jay Garrick (vendégszerepben John Wesley Shipp) megosztja az Elseworlds csatában szerzett tapasztalatait. Fekete Villám segítségével Barry (Grant Gustin), Cisco (Carlos Valdes) és Gyilkos Fagy (Danielle Panabaker) kitalálnak egy tervet, amivel mindenkit megmenthetnek. Eközben Iris (Candice Patton) és Ryan Choi (Osric Chau) mély beszélgetésbe elegyednek, Oliver (vendégszerepben Stephen Amell) és Diggle (vendégszerepben David Ramsey) pedig egy régi, jól ismert helyszínre térnek vissza.

Tehát, ahogy azt a szinopszisok sorrendje is mutatja, a crossover a Supergirl sorozatban indul december 8-án, másnap, december 9-én a Batwoman aktuális epizódjában, december 10-én pedig a The Flashben folytatódik. A téli szünet után, január 14-én vesszük fel újra a fonalat az Arrowban, és még aznap érkezik a befejezés is, aminek a Legends of Tomorrow ad otthont.

(Forrás: ComicBook.com, PopSugar)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

2 komment a(z) "Elolvashatjátok a Végtelen Világok Krízise crossover első három részének tartalmát" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük