DC Magyarország

Minden, ami DC!

Beszéljünk arról a bizonyos cameóról a Végtelen Világok Krízise harmadik epizódjából

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Végtelen Világok Krízise crossover zsúfolásig van pakolva nagyszerű vendégszereplőkkel és cameókkal. Van közülük néhány, amelyről már előre tudtunk (Burt Ward, Kevin Conroy, Tom Welling), vannak olyanok, amelyekről fogalmunk sem volt, de akad olyan is, amelyet kiszimatoltak a rajongók, de az illető színész bőszen tagadta a részvételét az eseményben. A továbbiakban az egyik ilyen cameó hátteréről lesz szó, ami a tegnapi The Flash epizódban történt, a crossover idei utolsó részében.

A továbbiakban spoilerek következnek a szóban forgó cameóról, így az olvasást csak saját felelősségre javasoljuk.

A történet egy pontján Diggle (David Ramsey), Mia (Katherine McNamara) és Constantine (Matt Ryan) kétségbeesetten próbálja visszaszerezni az előző epizódban feltámasztott Oliver Queen lelkét. Útjuk a Föld-666-ra vezet, a szám pedig beszédes azzal kapcsolatban, hogy ki fogadja ott őket. Lucifer Morningstar, azaz Tom Ellis végre tiszteletét tette az Arrowverzumban egy emlékezetes jelenet erejéig, amely során lehetőséget biztosít a triónak, hogy visszaszerezzék Oliver lelkét a Purgatóriumból, valamint kiderül, hogy Lucifer és Constantine már korábban is összefutottak. A szóban forgó jelenetet itt megnézhetitek önmagában is, eredeti nyelven:

Tom Ellis annak idején igyekezett teljes mértékben titokban tartani a szereplését, mert azt akarta, hogy a rajongókat meglepetésként érje a felbukkanása. Azonban, ahogy ezt ő is elmondta, ez manapság a közösségi médiának köszönhetően lehetetlen feladat. Amikor a színész nemrég Vancouverben tartózkodott, meg is indultak a találgatások, hogy talán a crossover forgatásán jár, ami épp ebben a városban zajlik. Ellis ezeket a spekulációkat azonnal tagadta, mondván egy barátja szülinapjára érkezett. Mint kiderült, ez nem is hazugság volt, csupán nem a teljes sztori. “Tényleg voltam egy barátom szülinapján, csak elhallgattam az igazság egy részét,” vallotta be a színész.

A Krízis producerei nem sokkal a Lucifer ötödik évadának forgatása előtt környékezték meg Ellist a szereppel, aki azonnal igent is mondott. “Könnyű döntés volt, több okból is. Egyrészt, a Lucifer első két évadát Vancouverben forgattuk, és a szívemhez nőtt ez a város. Lehetőségem adódott régi barátokkal találkozni, meg ilyesmi. Ami pedig a szakmai oldalát illeti, évek óta beszélgetünk már arról, hogy Lucifer egy DC karakter, és volna-e esély arra, hogy összefusson más figurákkal ebből az univezumból. És őszintén, azt hittem, erre nincs esély.”

Ami még érdekesebbé teszi ezt a cameót, az az, hogy a Lucifer akit látunk, nem épp az, akivel hamarosan a Netflixen fogunk találkozni az ötödik etapban. A krízisbeli jelenet öt évvel a Lucifer sorozat történetének kezdete előtt játszódik, amikor a karakter még a meggondolatlan, semmivel sem törődő playboy korszakát éli.

Arról, hogy esetleg láthatjuk-e még a szívtipró ördögöt az Arrowverzum berkein belül, Ellis így vélekedett: “Ezt a DC főnököktől kell megkérdezni, nem tőlem. Én soha nem mondom, hogy soha.”

A színész felvázolt egy számára ideális szituációt is, egy esetleges jövőbeli crossoverhez: “Szeretném, ha Lucifer kapna egy szuperhős kosztümöt, az mókás lenne. Ledobja a szmokingot, és alatta ott a feszülős jelmez, tetőtől talpig.”

A crossover befejező részeire, amelyek az Arrowban és a Legends of Tomorrowban kapnak helyet, január 14-ig kell várnunk.

(Forrás: Entertainment Tonight)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük