DC Magyarország

Minden, ami DC!

A CW kibeszélőműsorral készül a Végtelen Világok Krízise crossover első és harmadik része után

Oszd meg a cikket másokkal is:

Világok élnek, világok halnak meg, és már semmi sem lesz ugyanaz az idei Arrowverzum crossover után.

Ma este végre kezdetét veszi a már régóta várt Végtelen Világok Krízise esemény, mégpedig a Supergirl aktuális epizódjában, amit holnap a Batwoman, holnapután pedig a The Flash soron következő része követ, majd egy rövid pihenő következik az eseményben, egészen januárig. Az ünnepek után a történet az Arrowban folytatódik január 14-én és még aznap véget is ér a Legends of Tomorrowban.

Az első három fejezet is minden bizonnyal bővelkedni fog a meglepetésekben, és akár a tragikus eseményekben, valamint egy izgalmas cliffhanger is elképzelhető a harmadik rész végén, ami után rághatjuk a körmünket a folytatásig. Ezeket a részleteket hivatott kitárgyalni a Crisis Aftermath névre keresztelt kétrészes beszélgető műsor a CW csatornán. Az első rész rögtön a Supergirl után kerül sugárzásra, a második pedig a The Flash epizódot követően.

A műsorvezetői posztra talán a legalkalmasabb embert találta meg a CW Kevin Smith személyében, aki amellett, hogy köztudottan nagy képregény- és szuperhősrajongó hírében áll, alkotóként is hozzá tud szólni a témához, hiszen több Flash és Supergirl epizódot is rendezett már.

De az interjúalanyok sem lesznek kevésbé nívósak. A sorozatok executive producerei, név szerint Marc Guggenheim (Arrow, Végtelen Világok Krízise), Caroline Dries (Batwoman), Robert Rovner (Supergirl), Keto Shimizu (Legends of Tomorrow) és Eric Wallace (The Flash) a műsor mindkét részében tiszteletüket teszik. De rajtuk kívül olyan vendégek érkeznek még, mint Jon Cryer, LaMonica Garrett, Katherine McNamara vagy az Arrowverzum új szereplője, Kevin Conroy, aki végre élőszereplős formában kelti életre Bruce Wayne-t a crossovernek köszönhetően. A vendéglista bőven tartogat még meglepetéseket, ezek azonban már nem lettek felfedve.

Mindez azonban minket sajnos nem érint, hiszen nálunk nincs CW csatorna, de remélhetőleg előbb-utóbb mi is megnézhetjük majd ezt a műsort valamilyen formában.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük