DC Magyarország

Minden, ami DC!

A producerek Nicolas Cage-et is megkeresték a Végtelen Világok Krízise crossover kapcsán

Oszd meg a cikket másokkal is:

Azt már régóta tudjuk, hogy a CW idei Arrowverzum crossovere, a Végtelen Világok Krízise minden eddigi eseménynél nagyobb kaliberű lesz, hála az öt epizódon átívelő történetnek, valamint a számos ismert vendégszereplőnek a DC univerzum minden szegletéből.

Marc Guggenheim executive producer az IndieWire számára adott interjút, ahol elárult egy-két részletet az ambiciózus crossover megszervezésének hátteréről. Mint kiderült, rengeteg színészt kerestek meg egy-egy kis szerep kedvéért, köztük számos filmsztárt is, és legtöbbször három akadályba ütköztek. Volt olyan, aki egyszerűen csak nem szeretett volna részt venni a produkcióban, akadt olyan is, aki túl sok pénzt kért volna a szereplésért, de az is előfordult, hogy az illető személy szerint elvállalta volna, de az időbeosztása ezt nem tette lehetővé. Guggenheim elárulta, hogy többek között Nicolas Cage-et is megkörnyékezték, hogy a már legendássá vált meghiúsult Superman film tiszteletére öltse magára az Acélember jelmezét. Azt nem tudni, hogy végül sikerült-e megegyezniük, de a producer megígérte, hogy bőven számíthatunk meglepetésekre az esemény során, amelyeket sikeresen titokban tartottak. “Legalább hat olyan karakter tűnik fel az első három epizódban, akiket nem jelentettünk be, és még továbbiakon dolgozok a maradék két részre. Természetesen felfedtünk egy csomó vendégszereplőt, de szeretnénk fenntartani a közönség kíváncsiságát, és meglepni őket.”

A producer szerint az a fő probléma ilyen esetben a filmszínészekkel, hogy folyton dolgoznak valamin, és ha épp nem Vancouverben forgatnak, ahol az Arrwoverzum címei is készülnek, akkor szinte lehetetlen megoldani a szereplésüket.

Hasonló akadály merült fel a Black Lightning szerepében bizonyító Cress Williams esetében is, aki ugyebár most először osztozik majd a képernyőn a CW többi szuperhősével. A Black Lightning ugyanis a Vancouvertől több, mint 3000 mérföldre található Atlantában forog, ezért a színésznek egyfolytában ingáznia kellett a két város között, és emiatt a forgatási munkálatok átszervezése is komoly kihívást jelentett. Azonban a készítők mégis megoldották ezeket a problémákat, így Williams természetesen kiveszi a részét a crossoverből, mégpedig két epizódban is, és Guggenheim állítása szerint nem cameókról beszélünk, hanem elég fontos jelenlétről.

Ami pedig a jövőt illeti, a producer természetesen semmi konkrétumot nem árult el azon kívül, hogy a Krízis történései hatással lesznek a folytatódó sorozatokra. Továbbá azt is megjegyezte, hogy a következő évi crossover már nem fog ilyen méreteket ölteni. Habár ő maga utálja, ha a Krízist a Bosszúállók: Végjátékhoz hasonlítják, mivel ég és föld a különbség a két költségvetés között, mégis a Marvel receptjét tervezik követni abból a szempontból, hogy nem akarják jövőre megpróbálni felülmúlni a Krízist, hanem egy kisebb léptékű eseményben gondolkoznak. “Ők sem egy Végjáték 2-vel jöttek a Végjáték után, hanem a Pókember: Idegenbennel és a Fekete Özvegy mozival. Szóval, mi is inkább visszatérünk majd az alapokhoz.”

(Forrás: IndieWire, Syfy)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük