DC Magyarország

Minden, ami DC!

Visszatérő szereplők és új szövetségesek tűnnek fel a Végtelen Világok Krízise legfrissebb fotóin

Oszd meg a cikket másokkal is:

Újabb csokornyi jelenetfotó érkezett az Arrowverzum megacrossoveréből, a Végtelen Világok Kríziséből. Ezúttal az esemény harmadik fejezetéből nézhetünk meg képeket, ami a The Flash sorozatban kap helyet decemberben.

A fotók tanulsága szerint Cisco (Carlos Valdes) újra Vibe lesz, miután az ötödik évad fináléjában lemondott a képességeiről. Továbbá Black LIghtningot (Cress Williams) is láthatjuk a többiekkel lógni a Hullámlovas fedélzetén, de itt van még többek között Flash-90 (John Wesley Shipp), Batwoman (Ruby Rose), Monitor (LaMonica Garrett) és a visszatérő Lex Luthor (Jon Cryer) is.

A crossover a Supergirl sorozatban indul december 8-án, másnap, december 9-én a Batwoman aktuális epizódjában, december 10-én pedig a The Flashben folytatódik. A téli szünet után, január 14-én vesszük fel újra a fonalat az Arrowban, és még aznap érkezik a befejezés is, aminek a Legends of Tomorrow ad otthont. Az első három felvonás szinopszisa már elérhetővé vált, IDE kattintva elolvashatjátok, az előző két részhez köthető fotókat pedig ITT és ITT találjátok.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük