DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ilyen kiadásokban jelenik meg itthon A bűn királynői

Oszd meg a cikket másokkal is:

Idén a gyermeklelkű szuperhős és az őrült bohóc története között kaptunk egy harmadik filmet is, ami a DC, vagy pontosabban a Vertigo kiadványaiból merít inspirációt. Ez volna A bűn királynői, eredeti címén a The Kitchen, ami Ollie Masters és Ming Doyle grafikus novelláján alapszik, azonban több ponton is eltér az alapanyagtól, hiszen annak rövid terjedelme önmagában kevés lenne egy egész estés adaptációhoz. A Pro Video hírleveléből megtudtuk, hogy a három maffiózófeleség akcióját a Jézuska fogja hozni, ugyanis december 25-től kerül a boltok és webáruházak kínálatába DVD-n és Blu-ray-en.

Álljon itt a továbbiakban a forgalmazó rövid leírása a filmről, a különböző kiadványok extra tartalmainak felsorolása, valamint a borítókat is megnézhetitek.


MELISSA McCARTHY, TIFFANY HADDISH ÉS ELISABETH MOSS három olyan háziasszonyt játszanak, akik 1978-ban a Pokol Konyháján élnek, és akiknek bűnöző férjeit bebörtönözte az FBI. Mivel más lehetőségük nem maradt, a három nő saját kézbe veszi az ír maffia ügyeit, és bebizonyítják, hogy nem riadnak vissza a kihívástól, legyen szó a csempészésről vagy akár a vetélytársak kiiktatásáról.

EXTRA a DVD-n (magyar felirattal):
Irányítani a Pokol Konyháját

EXTRÁK a BD-n (magyar felirattal):
Kisfilmek: Irányítani a Pokol konyháját és Uralni a szomszédságot
Valamint: Kimaradt jelenet

(Forrás: Pro Video Film & Distribution)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük