DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ilyen kiadásokban jelenik meg nálunk a Joker

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egy Joker eredettörténet elmesélése nem mindennapi, és talán nem is annyira kézenfekvő filmötlet, hiszen egy olyan karakterről beszélünk, akinek a misztikum az előnyére válik. Épp ezért sokan voltak, akik előre leírták a Joker mozit, mondván erre aztán végképp semmi szükség. Aztán Todd Phillips és Joaquin Phoenix elhozta nekünk az év egyik legjobb filmjét, a képregényfilmes műfaj semmihez nem hasonlítható ékkövét, egy olyan produkciót, ami Velencében fődíjat érdemelt, és a téli díjszezonban is határozottan fent van a radaron. A Joker nem azt meséli el, hogy hogyan lett egy egyszerű emberből Joker, hanem csupán elénktár egy variációt erre a háttértörténetre, mondván, hogy akár így is születhetett az ikonikus főgonosz. Olyan, mintha Heath Ledger Jokerének egyik elmesélt eredetvariációja kétórás játékidőben kerülne kidolgozásra. A moziban ülve felejthetetlen élménynek voltunk részesei Phoenix remek alakítását és a gyönyörűen fényképezett filmet látva, amit egy bőrünk alá mászó score és néhány nagyszerűen kiválasztott és időzített dal festett alá. Ezt az élményt pedig végre megpróbálhatjuk az otthonunkban is rekonstruálni vagy újra átélni, erősen kezdve a 2020-as évet, ugyanis a film január 22-től kerül a boltok és webáruházak kínálatába a következő formátumokban: DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelook, 4KUHD és 4KUHD Steelbook.

Álljon itt a továbbiakban a forgalmazó rövid leírása a filmről, a különböző kiadványok extra tartalmainak felsorolása, valamint a borítókat is megnézhetitek.


Arthur Flecknek (Joaquin Phoenix), a bukott komédiásnak naponta gyűlik meg a baja erőszakos kötekedőkkel, miközben Gotham City utcáit rója bohócnak öltözve. A társadalom számkivetettjeként Fleck elméje szép lassan elborul, és megszületik az a bűnözőzseni, akit Jokerként ismerünk Todd Phillips rendező lenyűgöző eredettörténetében.

EXTRA a DVD-n (magyar felirattal):
Kérem, üdvözöljék a Jokert.

EXTRÁK a BD-n (magyar felirattal):
Így készült a Joker: A kulisszák mögé kalauzoló kisfilm, alternatív jelenetek Joaquin Phoenix-szel, jelmeztesztek és még más is!

(Forrás: Pro Video Film & Distribution)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük