DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ilyen kiadásokban jelenik meg idehaza a Ragadozó madarak

Oszd meg a cikket másokkal is:

A 2016-os Öngyilkos osztag után Margot Robbie visszatért Harley Quinnként, és ezúttal csak csajokból válogatott maga mellé csapatot. A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) azt meséli el, hogy mihez kezd Harley, miután szakít Jokerrel, és megpróbál egyedül boldogulni. A Ragadozó madarak sajnos az egyik utolsó moziélményünk volt a veszélyhelyzet kirobbanása előtt, de szívesen emlékszünk vissza arra, hogy milyen jól szórakoztunk ezen a pörgős és stílusos akciófilmen a nagyvászon előtt ülve. Ezt az élményt pedig hamarosan fel is frissíthetjük az otthonunk kényelmében, hiszen a koronavírusra való tekintettel a vártnál korábban, már április 29-én bezsákolhatjuk a filmet, és választhatunk a DVD, BD, BD Steelbook, 4KUHD és 4KUHD Steelbook kiadások közül.

Álljon itt a továbbiakban a forgalmazó rövid leírása a filmről, a különböző kiadványok extra tartalmainak felsorolása, valamint a borítókat is megnézhetitek.


Hallottad már azt a viccet, amiben a zsaru, a dalospacsirta, a pszichopata és a maffiózó fruska bemennek egy kocsmába Gothamban? Ezt a viccet most nem más süti el, mint maga Harley Quinn, méghozzá úgy, ahogy csak ő tudja elsütni. Mikor a city legaljasabb, egyben legnarcisztikusabb bűnözője, Roman Sionis, más néven Fekete Maszk és az ő beteges jobbkeze, Zsasz vérdíjat tűznek ki egy Cass nevű kiscsajra, a város hirtelen tótágast áll, miközben minden rosszarcú őt keresi. Köztük van Harley is, aki aztán összefut a Ragadozó madarakkal, és ez a neveletlen négyes talán kénytelen lesz összeállni, hogy lenyomják Romant. Vagy nem: a filmből kiderül.

EXTRA A DVD-N (magyar felirattal):
Ragadozók Madarak: Madarat tolláról… Így jöttek össze a Madarak

EXTRÁK A BD-N (magyar felirattal):
Ragadozó Madarak madártávlatból: Nézd meg új szemszögből a filmet teli Harley-pillanatokkal, mókás infókkal és meglepetésekkel – mindezt a Ragadozó Madarak stílusában!
TOVÁBBI EXTRÁK:
Bakiparádé
• Ragadozó Madarak: Madarat tolláról… Így jöttek össze a Madarak
• A normális aaannyira idejét múlt: Ugorj fejest a divatba!
• Vad kedvencek: Íme, Bruce, a hiéna
• Bűn és mocsok: Látványterv mocskosul közelről
• Roman-tika: Kicsoda Fekete Maszk?
• Görkori nélkül soha!

(forrás: Pro Video Film & Distribution)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük