DC Magyarország

Minden, ami DC!

A jövőbeli Bruce Wayne és a Smallville-féle Clark Kent is látható a Krízis crossover új képein

first look, galéria, hírek | 2019. november 19. 20:32 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A CW kiadott pár új jelenetfotót a Végtelen Világok Krízise crossover második felvonásából, ami a Batwoman sorozatban kap helyet. A legnagyobb leleplezés ezekből természetesen Kevin Conroy, aki 27 évnyi Batman szinkronmunka után végre fizikailag is életre kelti a karaktert, egészen pontosan a jövőből érkező, idős Bruce Wayne-t. Vagyis végre szemtanúi lehetünk kedvenc milliárdosunk Arrowverzumbeli debütálásának, hiszen eddig csupán a neve hangzott el néhányszor a sorozatokban. A további fotókon láthatjuk Tom Wellinget, aki a népszerű Smallville után ismét Clark Kent bőrébe bújik, illetve Brandon Routhtot, aki szintén Clark/Superman szerepében mutatkozik a 2006-os Superman visszatér film után.

A crossover a Supergirl sorozatban indul december 8-án, másnap, december 9-én a Batwoman aktuális epizódjában, december 10-én pedig a The Flashben folytatódik. A téli szünet után, január 14-én vesszük fel újra a fonalat az Arrowban, és még aznap érkezik a befejezés is, aminek a Legends of Tomorrow ad otthont.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , ,

1 komment a(z) "A jövőbeli Bruce Wayne és a Smallville-féle Clark Kent is látható a Krízis crossover új képein" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük