DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Jóbarátokból ismert majom lesz látható az Y sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ezúttal az utolsó férfival köt jó barátságot.

Mikor John Landgarf, az FX vezérigazgatója átnézte a Brian K. Vaughan képregénye alapján készülő Y: az utolsó férfi adaptációjának jeleneteit, egyből felismerte az állatot, akivel még az NBC-nél töltött napjaiban találkozott, egészen pontosan a Jóbarátok forgatásán.

Mint kiderült, Landgrafnak igaza volt. A majom, akit látott az Y részleteiben valóban ugyanaz, aki a közkedvelt szitkomban Ross (David Schwimmer) Marcel nevű társa volt. A valóságban Katie névre hallgató nőstény ismét ellentétes nemű karaktert fog játszani a 2020-ban érkező sorozatban, ezúttal Barry Keoghan vállán.

katie_the_monkey_comp.jpg

A történet Yorick Brown karakterét mutatja be, az utolsó élő férfit a földön, aki a hímnemű populáció kiirtásának okát kutatja. Az elsődleges társa Ampersand (Katie), az egyetlen hím emlős aki túlélte a járványt.

A castingot Katie trénere is megerősítette, valamint megjegyezte, hogy a húszas éveiben járó majomra még hosszú karrier várhat, hiszen az ő fajtája akár negyven évig is elél.

Katie már leforgatta minden jelenetét a pilot epizódhoz, de a sorozatban közben showrunner csere történt, Aida Croal és Michael Green helyére Eliza Clark lépett. Egyelőre nem tisztázott, hogy a forgatás további időszakában is Katie kelheti-e életre Ampersandet, vagy egy CGI verzióra cserélik le. Landgraf mindenesetre pozitívan vélekedik Katie munkájáról a sorozatban.

(forrás: THR, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük