DC Magyarország

Minden, ami DC!

‘Az igazság ligája’: Koncepciós rajzon látható a Flying Fox

hírek | 2017. augusztus 10. 22:48 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Holnaptól a tengerentúli újságárusok polcain az Entertainment Weekly legújabb száma, melyben az ősszel érkező filmeket veszik górcső alá. Ezek között megtalálható az első mozis Igazságliga-kaland, ami kapcsán egy koncepciós képpel lettünk gazdagabbak, valamint néhány további részlettel az azon szemügyre vehető Flying Foxról.

000262316hr_full-length.jpg

Batman elviszi a Flash, Wonder Woman, Aquaman és Cyborg felállású csapatot a denevérbarlangba, ahol beszél nekik a Földet fenyegető veszélyről “némileg A hét mesterlövész megközelítésben,” mondta Ben Affleck.

A képen a hőseink a hatalmas Flying Fox mellett állnak, ami Patrick Tatopoulos látványtervező szerint akkora, hogy három Batmobile is elférne benne. A monstrumnak három emelete van: az alsó rész a raktárhelyiség, a második emelet a számítógépes központ, a harmadikon pedig a pilótafülke található. A jármű érdekessége, hogy bármelyik szintről rálátni a másik kettőre. Minden van tehát a Flying Foxon, kivéve lehetőség Batman számára az egyedül utazásra.

Amire még igazán kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan magyarázzák majd meg a gép oldalán látható Wayne Technologies feliratot.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük