DC Magyarország

Minden, ami DC!

Diane Guerrero lesz Crazy Jane a Doom Patrol sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

A DC Universe kezdi összeállítani a gárdát.

Diane Guerrero (Orange is the New Black) állandó szereplőként fogja játszani Crazy Jane karakterét az élőszereplős Doom Patrol sorozatban, amelyből még májusban rendelt be a DC Universe egy 13 epizódból álló évadot. A forgatás idén veszi kezdetét, a kész sorozat pedig a Titans történéseit követve valamikor 2019-ben debütál majd a digitális szolgáltatás kínálatában.

A Guerrero által játszott Crazy Jane egy nem mindennapi hős, aki a világ legsúlyosabb tudathasadásában szenved. Mind a 64 különálló személyisége más és más szuperképességgel rendelkezik, ezáltal Jane a Doom Patrol legerősebb és leginstabilabb tagja is egyben.

A Jeremy Carver által írt sorozat újraértelmezi a DC legfurább csapatát, amely olyan kitaszítottakból áll, mint Robotman, Negative Man, Elasti-Woman (April Bowlby) és Crazy Jane (Guerrero), vezetőjük pedig a rejtélyes Dr. Niles Caulder. Csatasorba állítja őket a digitális kor abszolút hőse, Cyborg, összefogva pedig ezek a kirekesztett emberek olyan küldetésekben vesznek részt, amelyek a DC univerzum legbizarrabb, legváratlanabb területeire kalauzolják el őket.

Carver executive producerként is közreműködik, csakúgy, mint  Geoff Johns, Greg Berlanti és Sarah Schecter. A sorozat a Berlanti Productions és a Warner Bros. Television közreműködésében valósul meg.

(Forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük