DC Magyarország

Minden, ami DC!

Saját filmet kapnak az Aquamanből ismert Ároklakó lények

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egy nem hétköznapi spinoff van készülőben.

amn-vfx-sl-021-h_2019.jpg

Miután az Aquaman összbevétele meghaladta az egymilliárd dollárt, nem meglepő, hogy a Warner további vízikalandokat tervez. A konkrét folytatásról egyelőre semmi hivatalos információ nincs, hiszen James Wan és csapata jelenleg a megérdemelt pihenőjét tölti, de ez nem zárja ki egy spinoff mozi létrejöttét.

A stúdió leszerződtette az újonc Noah Gardnert és Aidan Fitzgert egy horror stílusú forgatókönyv megírására, főszerepben a Trench (a magyar változatban Ároklakó) szörnyekkel, amelyek Aquaman és Mera életére törtek a filmben.

A The Trench címre keresztelt mozi producerei James Wan és Peter Safran lesznek, a költségvetés pedig jóval szerényebb lesz, mint egy átlagos képregényfilm büdzséje.

A szóban forgó lények viszonylag friss adalékai Aquaman világának, hiszen a képregények lapjain is csak 2011-ben debütáltak a New 52 sorozat keretein belül. A történet szerint ők is Atlantisz birodalmához tartoztak, ám amikor a királyság elsüllyedt, a túlélők vérszomjas szörnyekké fejlődtek.

A filmről egyelőre nincsenek további részletek, annyi biztos, hogy a cselekmény az Ároklakók királyságában fog játszódni, és az Aquaman főszereplői közül senki nem teszi majd tiszteletét a produkcióban.

amn-vfx-sl-026-h_2019.jpg

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük