DC Magyarország

Minden, ami DC!

Megtalálták a Titans negyedik évadának gonosztevőit

Oszd meg a cikket másokkal is:

Joseph Morgan (The Originals – A sötétség kora) és Franka Potente (Tabu) állandó szereplőként, Lisa Ambalavanar (Doctors) pedig visszatérőként csatlakozott a Titans készülőben levő negyedik évadához.

Morgan lesz Sebastian Blood/Brother Blood, aki a leírás szerint “egy introvertált, de rendkívül intelligens karakter, aki rejtegeti a sötét természetét.” Az Arrowverzum rajongóinak ismerős lehet a figura, hiszen láthattuk őt az Arrow második évadában Kevin Alejandro alakításában, de a Tini Titánok animációs sorozatban is feltűnt.

Potente fogja játszani May Bennettet/Mother Mayhem-et, a “született vezetőt, akiben mindig ott lappang az erőszak fenyegetése. Egy emberi formát öltött ragadozó, aki töretlenül hiszi, hogy küldetése van a világban.”

Ambalavanar Jinx szerepében bizonyíthat. A leírás szerint ő “egy nagydumás magányos bűnöző, aki a sötét mágiák mestere, és örömet okoz neki, ha másokat manipulálhat és ezáltal káoszt teremthet.” Brother Bloodhoz hasonlóan ezt a karaktert is láthattuk már a Tini Titánokban.

(Forrás: Deadline, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük