DC Magyarország

Minden, ami DC!

Három új névvel bővült az Aquaman and the Lost Kingdom szereplőgárdája

Oszd meg a cikket másokkal is:

Jani Zhao, Indya Moore és Vincent Regan csatlakozott a forgatás alatt álló Aquaman and the Lost Kingdom stábjához. A filmben természetesen visszatérő szereplők is lesznek az első részből, a főszereplő Jason Momoa mellett újra feltűnik majd Randall Park (Dr. Stephen Shin), Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Amber Heard (Mera) és Dolph Lundgren (Nereus). A cselekmény részleteit egyelőre homály fedi.


Zhao egy Stingray nevű karaktert fog életre kelteni, akiről egyelőre nem tudni, hogy melyik oldalon áll, hiszen nincs képregényes megfelelője, a film kedvéért alkották meg a készítők. Ez lesz a portugál/kínai színésznő első mozifilmes szerepe.


Moore vele ellentétben egy ismert DC karaktert játszik, Karshont, aki a képregényekben eredetileg egy Zöld Lámpás ellenfél volt. A figura egy cápa, akit miután sugárzás ér, intelligenciára és telepatikus képességekre tesz szert. A színésznőt a Pose és a Queen&Slim sorozatokban láthattuk eddig.


Regan (300, A szellemlovas 2. – A bosszú ereje) lesz Atlan, az ősi vezér, aki miatt Atlantisz az óceán mélyére süllyedt annak idején. A karakter feltűnt egy kis szerepben az első részben is, akkor Graham McTavish alakításában, és a cselekmény részben az ő szigonyának felkutatása körül bonyolódott.


A rendezői székben ezúttal is James Wan ül, aki producerként is részt vesz a munkálatokban a veterán Peter Safran oldalán. A film amerikai bemutatója 2022 december 16-án esedékes.


(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük