DC Magyarország

Minden, ami DC!

Armageddon címen érkezik a The Flash nyolcadik évadát nyitó ötrészes esemény

hírek | 2021. augusztus 26. 15:00 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Azt már eddig is tudtuk, hogy a The Flash ősszel kezdődő nyolcadik etapja egy ötrészes crossover-szerűséggel fog startolni, most pedig újabb részletekre derült fény ezzel kapcsolatban.

Az Armageddon címre keresztelt történetben több ismert vendégszereplő is tiszteletét teszi, köztük Batwoman (Javicia Leslie), Atom (Brandon Routh), Black Lightning (Cress Williams), Sentinel (Chyler Leigh), Mia Queen (Kate McNamara) és Ryan Choi (Osric Chau). Rajtuk kívül Tom Cavanagh is visszatér, mint Eobard Thawne/Reverse Flash, Neal McDonough pedig ismét Damien Darhk bőrébe bújik.

A hivatalos szinopszis szerint “egy hatalmas földönkívüli fenyegetés titokzatos körülmények között eléri a Földet, ezért Barry (Grant Gustin), Iris (Candice Patton) és a Flash csapat többi tagja a képességeik határát feszegetve kénytelen harcba szállni a világ megmentése érdekében. Azonban, mivel fogytán az idejük, és az emberiség sorsa a tét, Flashnek néhány régi barát segítségére van szüksége a győzelemhez.”

Eric Wallace showrunner elmondása szerint az ötrészes sztori a sorozat történetének eddigi legérzelmesebb pillanatait tartalmazza majd, és rengeteg meglepetést valamint epikus pillanatot tartogat majd a régi és új rajongók számára egyaránt.

A The Flash nyolcadik évada november 16-án startol el a szóban forgó eseménnyel.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük