DC Magyarország

Minden, ami DC!

Elseworlds címen érkezik az idei Arrowverzum crossover

Oszd meg a cikket másokkal is:

A multiverzum védelmezőjéről is lehullt a lepel.

A CW bejelentette, hogy az idei három estén át tartó crossover esemény Elseworlds címen fog futni. A DC képregényekben ez a kifejezés az alternatív, “mi lett volna, ha?” típusú történetek gyűjtőfogalma, amilyen például Batman: Gotham by Gaslight vagy a Superman: Red Son (ami egyébként a Supergirl negyedik évadának egyik inspirációforrása). Egyelőre nem tudni, hogy ez a cím mit jelenthet az Arrowverzum crossover esetében.

Emellett egy új szereplővel is bővült a cselekmény: LaMonica Garrett kelti életre Mar Novu-t, más néven a Monitort, aki “egy végtelen erővel rendelkező földönkívüli lény.”

A karaktert Marv Wolfman és George Pérez alkotta meg, az ikonikus képregényes esemény, a Végtelen világok krízise kapcsán. A Monitor szerepe, hogy felügyelje a multiverzumokat, amelyek a történet szerint épp a gonosz tükörképe, az Anti-Monitor miatt voltak veszélyben. A későbbi DC crossoverekben egy egész szervezetnyi Monitor került bemutatásra.  

Bár továbbra sem tudjuk, pontosan miről fog szólni az idei Arrowverzum crossover, a cím és az új szereplő ismerete arra enged következtetni, hogy a multiverzumok kerülnek valamiféle veszélybe. A CW továbbá elárulta, hogy Perez készít majd egy vázlatrajzot a Monitorról, aminek fontos szerepe lesz a cselekmény szempontjából.

LaMonica Garrett neve olyan címekből lehet ismerős, mint a Kemény motorosok, The Last Ship vagy a Feketék fehéren.

A csatorna egy új promóképet is publikált a crossoverhez:

img_0631.jpg

A történet a The Flashben veszi kezdetét december 9-én (vasárnap), majd másnap az Arrowban folytatódik, és végül a Supergirlben zárul december 11-én (kedd).

(Forrás: EW, Variety, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük