DC Magyarország

Minden, ami DC!

Castingolták az Ava DuVernay-féle Naomi sorozat főhősét és három állandó szereplőt

Oszd meg a cikket másokkal is:

Kapásból négy névvel is bővült a CW-re készülő Naomi sorozat pilot epizódjának szereplőgárdája.


Kaci Walfall (Army Wives, Power) lesz a címszereplő, Naomi, aki a leírás szerint egy menő és magabiztos gimnazista, aki gondoskodó és odaadó szülők örökbefogadott lánya. Népszerű gyerek lévén Naomi bátran felvállalja, hogy remek tanuló és képregényimádó geek. Miután egy természetfeletti balesetnek köszönhetően felfedezi a különleges képességeit, Naomi elindul, hogy beteljesítse titkos végzetét.


A főszereplőn kívül három állandó karaktert is leszerződtettek a produkcióhoz. Alexander Wraith (Orange is the New Black, A SHIELD ügynökei) lesz Dee, a helyi tetoválószalon tulajdonosa. Amikor egy különös esemény káoszba dönti a várost, Dee sejtelmesen utal arra, hogy többet tud, mint amennyit hajlandó elmondani.


Cranston Johnson (Eufória) egy Zumbado nevű karaktert kelt életre, aki egy használtautó kereskedés titokzatos vezetője. Naomi igyekszik őt elkerülni, mert hallott pletykákat a férfi problémás múltjáról, egy feszült találkozás azonban mindkettejüket megrázza és kíváncsivá teszi.


Camila Moreno játssza a Lourdes nevű fiatal, szarkasztikus humorú nőt, aki egy régiségboltban dolgozik. Viszonzatlan érzelmeket táplál Naomi iránt, és ő is rajong a klasszikus képregényekért. Moreno korábban nem szerepelt semmiben, ez a szerep lesz a képernyős debütálása.


Ava DuVernay és Jill Blankenship íróként és executive producerként vesznek részt a pilot készítésében. DuVernay az ARRAY Filmworks vállalat képviseletében látja el az executive produceri teendőket, Sarah Bremnes és Paul Garnes pedig producerek lesznek, szintén az ARRAY részéről.
Naomi karaktere 2019-ben debütált a képregényekben, a saját sorozatában, amelyet Brian Michael Bendis és David F Walker jegyez íróként. A füzetekben a lány energia-alapú képességekkel bír, valamint fel tud venni egy szupererős alakot, ami hihetetlen erőt és egyéb tulajdonságokat kölcsönöz neki.


(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük