DC Magyarország

Minden, ami DC!

Hourman is lehetőséget kaphat, hogy bemutatkozzon a nagyvásznon

hírek | 2021. március 17. 22:32 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Újabb készülőben levő Warner/DC projektről hullott le a lepel, a stúdió ugyanis egy Hourman adaptációt szeretne tető alá hozni a Chernin Entertainment produceri közreműködésével. A forgatókönyvet Gavin Games és Neil Widener írja. Ez lesz az első alkalom, hogy a Chernin vállalat egy DC produkcióban vesz részt.


Az 1940-es években debütált karakternek több inkarnációja is volt a képregényekben. Az első Rex Tyler kémikus volt, aki egy “Miraclo” nevű új szintézist alkotott, ami szupererőt és emberfeletti állóképességet kölcsönzött neki, de csak egyetlen órára. Később Rex fia, Rick Tyler vette át a stafétát, és ő lett a legnépszerűbb változata Hourman karakterének.


Az elmúlt évtizedben a DC már játszadozott egy Hourman projekt kivitelezésével, 2013-ban közel is került a megvalósításhoz egy sorozat, ami a CW csatornán futott volna. Ebből persze végül nem lett semmi, cserébe a karaktert láthattuk a Legends of Tomorrow sorozatban, illetve a Stargirlben is szerepel, Cameron Gellman alakításában.
Egyelőre nem tudni, hogy a filmben Hourman melyik inkarnációjával fogunk majd találkozni.


A Warner/DC az elmúlt időszakban elkezdett azokra a karakterekre fókuszálni, akik nem olyan népszerűek, mint Batman vagy Superman. Nemrég kérték fel Angel Manuel Sotót egy Bluee Beetle film rendezésére, illetve bejelentették egy Zatanna mozi fejlesztését is.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük