DC Magyarország

Minden, ami DC!

Joe Manganiello előállt egy Deathstroke eredetfilm ötletével, de végül nem lett belőle semmi

Oszd meg a cikket másokkal is:

Joe Manganiello nemrég egy podcast vendége volt, ahol ejtett néhány szót az általa játszott Deathstroke karakteréről, illetve a meghiúsult filmtervről is. Visszaemlékezett, hogy 2016-ban még az Igazság Ligája díszleteiben forgatott egy tesztjelenetet teljes páncélzatban. Akkoriban az volt a terv, hogy ő lesz a gonosztevő a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével készülő The Batman filmben. Nem sokkal később a színész Monakóban egy jachton forgatott stáblista utáni jelenetet az Igazság ligájához Lex Luthorral (Jesse Eisenberg), ami felvezette volna őt, mint az előbb említett Batman mozi rosszfiúját. Hat hónappal később értesült arról, hogy Affleck filmje végül nem fog megvalósulni.

Manganiello Affleck kilépése után sem adta fel, hogy életre keltse az ikonikus bérgyilkost. Megírta egy önálló eredetfilm cselekményvázlatát, és egy kétórás Skype beszélgetés után győzte meg a Raid filmeket jegyző Gareth Evanst, hogy írjon alá rendezőként, ami nem kis dolog, lévén ő nem igazán kedveli a nagy stúdióprodukciókat.

A dolgok egész jól alakultak, de aztán vezetőségcsere volt a Warnernél 2017 vége és 2018 eleje között, így a projekt meghiúsult. “Amikor lecsendesedtek a hullámok, nem tartozott a prioritások közé, hogy 40 millióból forgassanak eredettörténetet egy gonosztevőnek,” nyilatkozza a színész. Az már a sors iróniája, hogy később a Joker című film épp ezt a receptet követve 1 milliárd dolláros sikert aratott, és két Oscar-díjat is bezsebelt.

Mielőtt James Gunn a fedélzetre került, mint az új Öngyilkos osztag alkotója, Manganiello a kalapban volt a David Ayer film folytatása kapcsán is. “Volt vagy 4-5 változata az Öngyilkos osztag 2-nek, aminél a kispadon voltam, várva hogy egy bizonyos színész felszabaduljon és forgathassunk.”

Persze erre sem került aztán sor, de Manganiello aztán mégis feltűnt az Igazság ligája stáblistás jelenetében, igaz a The Batman helyett már az Igazság ligája 2-t vezetve fel, amelyben ő, Lex és egyéb gonoszok saját csapatot formáltak volna. Ennek a mozinak a megvalósulására sem számítunk a belátható jövőben.

Manganiello azonban újra magára öltheti Slade Wilson szerelését a Snyder Cutban, ahol az utóforgatásokon is részt vett, és rögzített egy közös jelenetet Affleckkel és más szereplőkkel. A karakter a filmben új frizurával lesz látható, ami a színész ötlete volt még a füstbe ment eredetfilmhez. “A film végén mindig is azt képzeltem el, hogy Slade lenyírja a haját egyféle háborús fazonra, egy öngyilkos küldetésre készülve, amiben harcosként halhat meg. Amikor ezt felvázoltam Zacknek, azonnal beleegyezett, és megcsináltuk ebben a filmben.”

A Snyder Cut március 18-án érkezik itthon az HBO GO-ra, egyetlen négyórás filmként, és azonnal magyar szinkronnal is nézhető lesz. Ami pedig a jövőt illeti, a színész nem zárja ki, hogy még eljátszhassa valamikor a karaktert: “Szerintem lesz némi lelkesedés arra, hogy folytassák, amit Zack eltervezett.”

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük